Γιώργος Χατζηνάσιος: Δεν ήμουν καλός μπαμπάς

featured image

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν ο Γιώργος Χατζηνάσιος το βράδυ της Δευτέρας. Ο σπουδαίος συνθέτης μίλησε μεταξύ άλλων και για τη ζωή του. Αρχικά, αναφέρθηκε στον πατέρα του και στην απόφασή του να ασχοληθεί με τη μουσική.

«Ο πατέρας μου μου ήταν ένας φοβερός μουσικός. Στη γενιά μας, αν δεν γινόσουν αυτό που ήταν ο πατέρας σου δε γλίτωνες με τίποτα. Εγώ ακόμα μωρό 3 ετών, μουρμούριζα και κατάλαβε ο πατέρας μου ότι έχω έφεση στη μουσική. Τι θες να παίξεις με ρώτησε ο πατέρας μου. Βιολί ή πιάνο. Και είπα πιάνο γιατί έβλεπα τα σημάδια στο λαιμό των βιολιστών. Αλλά αυτό, το πιάνο, συνετέλεσε στο να είμαι συνθέτης», είπε μεταξύ άλλων.

Λίγο παρακάτω, στην εκπομπή μίλησαν τα τρία παιδιά του: ο Χρήστος, η Ρίτα και η Άννα, αποτελώντας και την πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς.


Η Ρίτα Χατζηνάσιου, η οποία ακολούθησε τα μουσικά χνάρια του πατέρα της είπε για εκείνον και την απόφασή της να ασχοληθεί με τη μουσικήμεταξύ άλλων: «Ήταν ένας τρόπος για να πλησιάσω τον πατέρα μου. Γιατί η γλώσσα του πατέρα μου είναι η μουσική».

Όταν τελείωσε το βίντεο με τα τρία του παιδιά, ο Γιώργος Χατζηνάσιος φανερά συγκινημένος παραδέχτηκε: «Δεν ήμουν καλός μπαμπάς. Αν δεν ήταν η Μαρία δεν υπήρχε περίπτωση να επικοινωνήσω με τα παιδιά μου. Ήμουν συνέχεια σε ένα στούντιο. Έβαλα κάγκελα μέσα στο σπίτι και ήμουν φυλακισμένος για να μη μπαίνουν τα παιδιά».

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.