Δράμα: Σκληρότατη απάντηση γιατρών σε Κικίλια - «Προσβάλλετε εμάς και την πόλη, αν ψάχνετε ψεύτη κοιταχτείτε στον καθρέπτη»

featured image

Οργή στους γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου της Δράμας προκάλεσε μια αναφορά του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Μιλώντας στο OPEN το πρωί της Παρασκευής, ο υπουργός Υγείας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας, έχει πρόβλημα η πόλη της Δράμας με τον κορωνοϊό».

Σε κοινή ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο σύλλογος ιατρών και τα νοσοκομεία νοσηλευτών και εργαζομένων του νοσοκομείου, η δήλωση του υπουργού υγείας χαρακτηρίζεται «ατυχέστατη» και «προκλητικότατη», καθώς ο υπουργός «προσέβαλλε τόσο τους πολίτες της Δράμας όσο και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, τους οποίους ουσιαστικά αποκάλεσε ψεύτες».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉  Εκτός «The Bachelor»: Αγνώριστη η Νικόλ στη φωτογραφία που μόλις κυκλοφόρησε (Pic)

Ζητούν από τον υπουργό να προχωρήσει σε άμεση πλήρωση των κενών θέσεων στο νοσοκομείο, ενώ καταλήγουν σημειώνοντας: «Οι πολίτες δεν φταίνε σε τίποτα, είναι τα θύματα της τραγικής ανεπάρκειας όλων όσων κυβέρνησαν αυτή τη χώρα. Οι εργαζόμενοι δεν ψεύδονται, είναι οι μόνοι που με κραυγές αγωνίας λένε την αλήθεια. Αν θέλετε να δείτε ποιος ψεύδεται, κοιταχτείτε απλά στον καθρέφτη σας.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά την ατυχέστατη και προκλητικότατη χθεσινή δήλωση του Υπουργού Υγείας στην οποία ανέφερε ότι «Το νοσοκομείο Δράμας δεν έχει πρόβλημα, η πόλη της Δράμας έχει πρόβλημα», με την οποία προσέβαλλε τόσο τους πολίτες της Δράμας όσο και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, τους οποίους ουσιαστικά αποκάλεσε ψεύτες, ζητάμε δημόσια την άμεση ανάκληση αυτής της προσβλητικής δήλωσης από τον κ. Υπουργό.


Είναι τουλάχιστον προκλητικό τη στιγμή που η Δράμα πλήγηκε τόσο βαριά από την πανδημία χάνοντας μέχρι στιγμής 70 συνανθρώπους μας στο Νοσοκομείο Δράμας (και άλλους 15 περίπου σε γειτονικά νοσοκομεία) ο Υπουργός Υγείας να μεταθέτει στις ευθύνες της πολιτείας στους πολίτες και να απαξιώνει την υπερπροσπάθεια, που κάνει το λιγοστό προσωπικό που έχει παραμείνει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο δραμινό λαό.

Ως απόδειξη της αναγνώρισης του τραγικού ψέματος που είπε και αντί συγνώμης προς τους Δραμινούς ζητάμε:

να προκηρύξει ΣΗΜΕΡΑ τις 50 κενές οργανικές θέσεις γιατρών, που υπάρχουν στο νοσοκομείο Δράμας

να μονιμοποιήσει ΤΩΡΑ τους 14 επικουρικούς γιατρούς

να μονιμοποιήσει ΤΩΡΑ τους 68 νοσηλευτές, που εργάζονται με διάφορες συμβάσεις εργασίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 H επιχειρηματίας Αθηνά Κουιμτσίδου δηλώνει αρνητής του ιού: «Πρόκειται για μια ψεύτικη πανδημία»!

να προσλάβει ΣΗΜΕΡΑ 80 νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό, όσους δηλαδή απέχουν από την εργασία τους γιατί νοσούν με κορωνοϊό, μέσω της λίστας επικουρικού προσωπικού.

Κύριε Κικίλια, δείτε επιτέλους την πραγματικά τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δημόσιο σύστημα υγείας και το Νοσοκομείο Δράμας και δώστε επείγουσες λύσεις ΤΩΡΑ.

Οι πολίτες δεν φταίνε σε τίποτα, είναι τα θύματα της τραγικής ανεπάρκειας όλων όσων κυβέρνησαν αυτή τη χώρα.

Οι εργαζόμενοι δεν ψεύδονται, είναι οι μόνοι που με κραυγές αγωνίας λένε την αλήθεια.

Αν θέλετε να δείτε ποιος ψεύδεται, κοιταχτείτε απλά στον καθρέφτη σας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ

Η Πρόεδρος Κιόρτεβε Παρθένα

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΝΔ

Ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος Γιάννης

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτό το σπίτι στα Βριλήσσια έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την πισίνα και την μαγευτική θέα του

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

Ο Πρόεδρος Σιρλαντζής Ιάκωβος»

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.