Ανδρέας Φουστάνος: Δεν έτυχε να ερωτευτώ γυναίκα κοντά στην ηλικία μου ή μόνο δέκα χρόνια μικρότερή μου

featured image

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Ανδρέας Φουστάνος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή όπου παραδέχτηκε ότι αυτή την περίοδο είναι καλά ενώ με τη σύντροφό του τους χωρίζουν λίγο παραπάνω από 30 χρόνια.

Για τα παιδιά του είπε: «Δεν είμαι καταπιεστικός με τα παιδιά μου. Μπορεί να με πουν αδιάφορο, αλλά δεν είμαι. Έφερα τις κόρες μου κοντά μου από πέντε χρονών στο χειρουργείο. Τις έφερα σε επαφή με το αίμα, αλλά δεν τους άρεσε να γίνουν γιατροί. Με τον εγγονό μου τον Ανδρέα είμαστε φίλοι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που γίνονται χαζομπαμπάδες».


Για τα προσωπικά του ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πολλές κυρίες έχουν χρησιμοποιήσει το όνομά μου, ότι είμαστε σύντροφοι, για να κερδίσουν δημοσιότητα».

Για να προσθέσει μετά από σχετική ερώτηση για την προσωπική του ζωή: «Είμαι… καλά αυτή την εποχή. Πάντα υπάρχει διαφορά ηλικίας στις σχέσεις μου. Με την τωρινή μου σύντροφο έχουμε λίγο παραπάνω από 30 χρόνια διαφορά. Δεν έτυχε να ερωτευτώ γυναίκα κοντά στην ηλικία μου ή μόνο δέκα χρόνια μικρότερή μου».

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.