Όταν ο Μαραντόνα ήθελε να γνωρίσει διακαώς την Καρολίνα του Μονακό για να της εκφράσει το ενδιαφέρον του

featured image

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα δεν είχε κρύψει ποτέ ότι ήταν λάτρης του ωραίου φύλου και όποτε μπορούσε δεν δίσταζε να εκφράζει το θαυμασμό του στις γυναίκες. Μία από τις ιστορίες που δεν έχουν γίνει γνωστές είναι αυτή με την πριγκίπισσα του Μονακό, Καρολίνα.

Κατά την δεκαετία του 80″ ο Ντιέγκο ήθελε σαν τρελός να γνωρίσει την Καρολίνα για να της εκφράσει το ενδιαφέρον του. Μάλιστα, είχε βάλει λυτούς και δεμένους για να τον φέρουν σε επαφή μαζί της ενώ την εποχή που βρισκόταν στην Μπαρτσελόνα είχε προτείνει στον τότε πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Λουίς Νούνιες, να κανονίσει ένα φιλικό με την Μονακό.


Ο Ντιέγκο τελικά βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο για φιλανθρωπικό αγώνα χωρίς όμως  επιτυχία με την συνάντηση τελικά να πραγματοποιείται σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού στην Κυανή Ακτή. Τότε όμως, η κατάσταση είχε αλλάξει. Ο Μαραντόνα ήταν παντρεμένος με την μητέρα των παιδιών του, Κλαούντια Βιγιαφάνε, ενώ και η Καρολίνα είχε βρει αγκαλιά σε έναν άλλον Αργεντινό θρύλο, τον τενίστα Γκιγιέρμο Βίλας.

Πηγή: gazzetta.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.