Μελάνια Τραμπ: Οργιάζουν οι φήμες ότι «μετράει λεπτά» για να χωρίσει με τον Ντόναλντ

featured image

Δεν φτάνει του Ντόναλντ Τραμπ που έχασε τον προεδρικό θώκο της Αμερικής, δεν αποκλείεται να χάσει στο επόμενο διάστημα και τη Μελάνια Τραμπ. Λίγες ώρες, μετά την οριστική ήττα του στις εκλογές και την ανάδειξη του Τζο Μπάιντεν σε νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, δημοσιεύματα ξεκίνησαν να κάνουν λόγο για επικείμενο διαζύγιο με την σύζυγό του.

Ο γάμος τους λένε, είναι ήδη τελειωμένος και τώρα που έχασε στις εκλογές, φαίνεται πως άνοιξε ο δρόμος για την Μελάνια προς το διαζύγιο και την… ελευθερία της. Άλλωστε, όλο το προηγούμενο διάστημα, αρκετές φορές εκείνη δημόσια έδειξε ότι δεν «συμπαθεί» και πολύ σύζυγό της.

Ο ξένος Τύπος αναφέρει πως η Μελάνια είχε βάλει τα κλάματα μετά τη νίκη Τραμπ το 2016, ενώ σύμφωνα με έναν φίλο της εκείνη δεν περίμενε ποτέ ότι θα κερδίσει. Επίσης, ακολούθησαν δημοσιεύματα που ήθελαν την απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να χρειάζεται πέντε μήνες μέχρι να φύγει από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσε με τον Ντόναλντ Τραμπ για να πάει στην Ουάσινγκτον και τον Λευκό Οίκο με τη δικαιολογία ότι ο γιος τους, Μπάρον, «έπρεπε να τελειώσει πρώτα το σχολείο».


Όπως αναφέρει η πρώην σύμβουλος της Στέφανι Βόλκοφ,  η καθυστέρηση οφειλόταν στο γεγονός ότι η Μελάνια διαπραγματευόταν μια συμφωνία η οποία θα εξασφάλιζε στον Μπαρόν ένα ίσο μέρος της περιουσίας Τραμπ. Η Βολκόφ έχει υποστηρίξει, επίσης, ότι το ζεύγος Τραμπ κοιμόταν σε ξεχωριστά δωμάτια στον Λευκό Οίκο κάνοντας λόγο για έναν «γάμο-συναλλαγή».

Τώρα, η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», όπως αναφέρει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της πρώην εργαζομένης στον Λευκό Οίκο, Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν ο 15ετής γάμος του ζευγαριού έχει τελειώσει. «Η Μελάνια μετρά κάθε λεπτό έως ότου φύγει από τον Λευκό Οίκο για να μπορέσει να χωρίσει».

Κατά την ίδια ο λόγος που αυτό δεν έγινε κατά τη διάρκεια της προεδρίας Τραμπ ήταν γιατί «θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει για τη ντροπιαστική κίνησή της αυτή».

Πηγή: www.newsbeast.gr



[gs-fb-comments]





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.