Θεοφανία Παπαθωμά: Πώς σχολίασε τις απόψεις του συντρόφου της, Γρηγόρη Πετράκου για τον κορονοϊό

featured image

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες μία «έρευνα» του που δημοσιοποίησε ο Γρηγόρης Πετράκος σχετικά με τον κορονοϊό και κατά πόσο είναι πανδημία ή όχι. Οι απόψεις του τραγουδιστής προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media, ενώ βρήκαν και αρκετούς υποστηρικτές.

Και στην ιστορία αυτή προστέθηκε και η ματαίωση της εκπομπής με τον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha, με θέμα τις θεωρίες συνομωσίας για τον κορονοϊό, στην οποία ήταν καλεσμένος ο Πετράκος.

Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τη Θεοφανία Παπαθωμά και ρωτήθηκε για τις απόψεις του συντρόφου της και τον σάλο που προκλήθηκε.


«Έγινε η προβολή; Τι να πω εγώ τώρα; Δεν έχουμε μοιραστεί τίποτα γιατί εγώ δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν προλαβαίνουμε ούτε να συναντηθούμε. Αλλά, αυτά που δήλωσε ο Γρηγόρης δεν ήταν δική του άποψη, ήταν αναδημοσίευση στατιστικών κρατικών και διεθνών φορέων και επιστημονικές μελέτες διακεκριμένων γιατρών. Δεν είπε κάτι δικό του», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όσο για τα σχόλια στα social media, είπε: «Δεν έχω ασχοληθεί με τα σχόλια. Είδα μόνο αυτά που ήταν κάτω από το post του Γρηγόρη και ήταν καλά».

Στα σχόλια που ακούστηκαν ότι ο Πετράκος δεν είναι γιατρός, είπε: «Γι’ αυτό δεν έκανε τη δικιά του γνωμάτευση. Γι’ αυτό αναπαρήγαγε γνωματεύσεις άλλων γιατρών.. Αυτά υπήρχαν στο διαδίκτυο, δεν τα έβγαλε τώρα στο φως ο Γρηγόρης…».

Πηγή: www.newsbeast.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.