ΗΠΑ: Τραμπ και πάλι στον προεδρικό θώκο προβλέπουν πλέον οι εταιρείες στοιχημάτων

featured image

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης την αμφίρροπη μάχη ψήφο την ψήφο, κάλπη την κάλπη, πολιτεία την πολιτεία στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, με τους δύο μονομάχους να παλεύουν οριακά για τη νίκη και την κατάκτηση της προεδρίας.

Ωστόσο, οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν πλέον προβάδισμα νίκης στις εκλογές στον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αλλάζοντας τελείως την αρχική πρόβλεψή τους, κατά την οποία ο υποψήφιος των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν ήταν ο επικρατέστερος.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μάρθα Καραγιάννη: Το σχόλιό της για τις φήμες ότι δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μοντέλο του Playboy καταγγέλλει αεροπορική εταιρία – «Με εξευτέλισαν λόγω του μεγάλου μου στήθους» (Photos/Video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα τρία πλάνα του αντιδήμαρχου που τον εκθέτουν και το σχέδιο

Κατά τη βρετανική Betfair, η πιθανότητα νίκης του Τραμπ υπολογίζεται πως ανέρχεται στο 60%, από 39% όταν άνοιγαν οι κάλπες το πρωί χθες Τρίτης. Οι πιθανότητες του Μπάιντεν έχουν πέσει στο 40% από 61%.

Σύμφωνα με τη Smarkets Exchange, με έδρα τη Βρετανία, ο Τραμπ έχει ακόμα πιο υψηλή πιθανότητα νίκης, 65%, από 39% όταν άνοιγαν οι κάλπες. Οι πιθανότητες του Μπάιντεν έχουν πέσει στο 35% από 61%.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.