“Survivor” – Αυτή έσπειρε τη διχόνοια ανάμεσα τους. Το “σιγανό ποταμάκι” που τους έκανε εχθρούς

featured image

Τι συμβαίνει εδώ και δυο εβδομάδες; Ο Γιώργος Κορόμι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι στην κόντρα με τον Τριαντάφυλλο με πολύ χοντρές κουβέντες ν΄ακούγονται πίσω απο τις κάμερες.

Δεν ήταν τυχαία τα σχόλια για τα δυο χιλιάρικα. Ούτε βεβαίως ήταν τυχαίος ο χρόνος που το ανέφεραν και κάνει πολλούς ν΄απορούν, όπως ο Αλέξης Παππάς και να λέει στον αέρα “γιατί τώρα”.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμαζευτα η Στεφανίδου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτός βίασε τα 10χρονα κορίτσια στο Περιστέρι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Η Σαλαγκούδη βρήκε 6 χιλιάδες υβριστικά μηνύματα στο κινητό της

Η ουσία είναι πώς μια παίκτρια έφερε τα πάνω κάτω στην καλύβα. Και αυτή σύμφωνα με πληροφορίες είναι η Ελένη Χαμπέρη. Η γυμνάστρια ενημερωμένη πλήρως για όσα ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα για αμοιβές και μεγάλα ποσά, τα είπε όλα στο διδυμάκι… και απο εκείνη την ημέρα ξεκίνησε ο πόλεμος. Γι΄αυτό και λένε κάθε φορά οτι ο Τριαντάφυλλος δεν παίζει για να κερδίσει μια ακόμη εβδομάδα μέσα στο παιχνίδι.

Όσο γι΄αυτά που ακούγονται περί αντίδρασης του διδύμου και απαίτησης για αύξηση των αποδοχών τους απο τον Ατζούν , είναι “ράδιο Αρβύλα”. Δεν μπορούν βάσει σύμβασης να ζητήσουν τίποτε παραπάνω, απ΄όσα έκλεισαν πρίν ξεκίνήσει το παιχνίδι με την εταιρεία παραγωγής.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.