Την Τετάρτη συνεδριάζουν οι λοιμωξιολόγοι: Ποιες ημερομηνίες εξετάζονται για σχολεία και λιανεμπόριο (vid)

featured image

Το πρώτο βήμα για την άρση του lockdown θα ξεκαθαρίσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει γνωστό αν θα γίνει το πρώτο βήμα για την άρση του lockdown. Με βάση και τις εισηγήσεις των ειδικών, η κυβέρνηση θα αποφασίσει ποιες δραστηριότητες θα ανοίξουν, πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το προκλητικό βίντεο της Καλογρίδη για την επανάσταση και το κράξιμο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέλος το Survivor για την Μαριαλένα; Το πρόβλημα υγείας του πατέρα της

Με δηλώσεις της στο Open, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση δραστηριοτήτων, τονίζοντας: «Η κυβέρνηση έχει ήδη παρουσιάσει στην Επιτροπή το πλαίσιο της στρατηγική της για το επόμενο διάστημα, για το πώς θα γίνει ένα ελεγχόμενο άνοιγμα, μία ελεγχόμενη επανεκκίνηση της οικονομίας και της εκπαίδευσης και με το νέο συμπληρωματικό εργαλείο του self test που θα είναι δωρεάν στη διάθεση κάθε Έλληνα στις αρχές Απριλίου».


Η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε εξάλλου ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι αλλάζει ο καιρός και πολλές δραστηριότητες μπορούν να μεταφερθούν σε εξωτερικούς χώρους, ενώ επανέλαβε ότι στόχος είναι η ελεγχόμενη επανεκκίνηση λιανεμπορίου και σχολείων.

«Η επιτροπή θα συνεδριάσει μέσα στην εβδομάδα, θα αξιολογήσει τα δεδομένα και θα εισηγηθεί στην κυβέρνηση για το πώς μπορεί να γίνει το ελεγχόμενο άνοιγμα», σημείωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, εξηγώντας ότι βασικός πυλώνας της στρατηγικής είναι και ο εμβολιασμός. «Κάθε εβδομάδα που περνάει έχουμε 200.000 περισσότερους εμβολιασμούς που προστίθενται και χτίζεται σταδιακά το τείχος της ανοσίας».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.