Αφόρητη η πίεση για την Τατιάνα Στεφανίδου. Οι επιθέσεις στο twitter και ο Alpha…

featured image

Σε δεινή θέση είναι και πάλι τα τελευταία 24ωρα η Τατιάνα Στεφανίδου. Και αυτό έχει να κάνει με το πώς εξέλαβαν κάποιοι και κάποιες την παρουσίαση της υπόθεσης του τροχαίου στη Βουλή που έγινε στην εκπομπή της. 

Το παρασκήνιο είναι βέβαια πολύ πλούσιο: Και άλλες φορές η Τατιάνα Στεφανίδου έχει εκφράσει προσωπικές απόψεις που ίσως να μην συμβαδίζουν απόλυτα με την γνώμη πολλών τηλεθεατών όμως οι επιθέσεις την φετινή σεζόν έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτός βίασε τα 10χρονα κορίτσια στο Περιστέρι

Και σύμφωνα με πληροφορίες που μου ήρθαν μέσα από τον Alpha πρόσωπα του σταθμού θεωρούν κάποιες από αυτές τις επιθέσεις ξεκάθαρα στοχευμένες προς το πρόσωπο της παρουσιάστριας και απρεπείς.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως το κλίμα για την δημοσιογράφο εντός καναλιού είναι καλό. Και αυτό βέβαια δεν έχει να κάνει με τον χειρισμό των θεμάτων αλλά με τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.


Όπως σας έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό στο τέλος της σεζόν θα δρομολογηθούν εξελίξεις και τίποτα δεν είναι σίγουρο για του χρόνου… 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμαζευτα η Στεφανίδου

Άγριο κράξιμο απο την Σεμίνα Διγενή

Και ξαφνικά ξέσπασε πόλεμος. Γράψαμε νωρίτερα τις μεγάλες και ορισμένες αντιδράσεις των χρηστών του Twitter απέναντι στον τρόπο που η Τατιάνα Στεφανίδου αντιμετώπισε το τροχαίο στη Βουλή.

Πολλοί την έκριναν αυστηρά και μάλιστα κάποιοι ξεπέρασαν κάθε όριο. Ήδη στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ η Τατιάνα υποχρεώθηκε να σβήσει τα σχόλια. Και κάπου εκεί σκάει η επίθεση της Διγενή. Τι γράφει για την συνάδελφο της; 

Διαβάστε το

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Η Σαλαγκούδη βρήκε 6 χιλιάδες υβριστικά μηνύματα στο κινητό της

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.