Μία Καλίφα: Όταν γύρισα τη σκηνή με τη μαντίλα, ζούσα με κατσαρίδες

featured image

Η πρώην Μία Καλίφα προέβη σε αποκαλύψεις για την περίοδο της ζωής της, λίγο αφότου είχε γυρίσει μια σκηνή φορώντας μουσουλμανική μαντίλα.

Η σκηνή έγινε αμέσως viral, με την τότε 24χρονη να λαμβάνει απειλές θανάτου εναντίον της από το Ισλαμικό Κράτος, υπό τη μορφή ενός torrent που περιλάμβανε βιασμό. Τρεις μήνες αργότερα εγκατέλειψε οριστικά τη βιομηχανία παραγωγής αισθησιακών ταινιών.

Μιλώντας σε ένα podcast, παραδέχτηκε ότι η συγκεκριμένη σκηνή με τη μαντίλα αποτελούσε κάτι σαν θέμα-ταμπού για την ίδια, αλλά πρόσθεσε ότι έφτασε η στιγμή να αντιμετωπίσει το ζήτημα.

Η ίδια είπε ότι η σκηνή γυρίστηκε σε μια περίοδο, όπου η ίδια άρχισε να «αποσυνδέει και να διαχωρίζει» τον εαυτό της από διάφορες καταστάσεις και να «προσποιείται ότι τα πράγματα δεν συνέβησαν ποτέ».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεφτίλισε όλο το ΣΚΑΙ – «Σηκωθείτε και φύγετε, ντροπή σας, άντε γεια σας» (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκτακτο – Ξεχάστε το άνοιγμα καταστημάτων, σχολείων και εστίασης στο τέλος του Μάρτη

Είπε ακόμη ότι ακολούθησε μια περίοδος απόλυτης σιωπής, στην οποία δεν μίλησε ανοιχτά για πορνό για τρία ολόκληρα χρόνια μετά τη δημοσίευση του συγκεκριμένου βίντεο.


«Έκανα μια συνέντευξη, στην οποία είχα θέσει ως όρο να μη με ρωτήσουν γι’ αυτό. Εξακολουθούσα να αρνούμαι να αναγνωρίσω ότι το έκανα και μόνο όταν έκανα ψυχοθεραπεία συνειδητοποίησα πόσο επιζήμιο είναι αυτό».

Η Καλίφα αναγνωρίζει ότι ξέρει ότι δεν μπορεί απλώς να «κρύβει προβλήματα κάτω από το χαλί», ελπίζοντας πως θα επιλυθούν από μόνα τους, και πρόσθεσε ότι δεν ήθελε να μιλήσει για το ζήτημα, ώστε να μην πέσει όλη η προσοχή σε αυτό.

Η ηθοποιός είπε επίσης ότι το όλο θέμα παρερμηνεύτηκε και ήταν ο «ελέφαντας στο δωμάτιο παντού», συμπεριλαμβανομένων των συνεντεύξεων εργασίας.

Μπορεί όλοι να πίστευαν πως η Καλίφα ζούσε ζωή χαρισάμενη, αλλά στην πραγματικότητα εκείνη διέμενε σε ένα διαμέρισμα «γεμάτο κατσαρίδες» και περνούσε τη «χειρότερη στιγμή» ολόκληρης της ζωής της.

«Ήταν αηδιαστικό, πολύ άσχημο. Έχω δύο εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, όλοι νόμιζαν περνούσα τέλεια, αλλά αυτό δεν συνέβαινε».

Η Καλίφα πρόσθεσε ότι έβγαλε ελάχιστα χρήματα από το βίντεο, παρά το γεγονός ότι το είδαν εκατομμύρια άτομα. Γι’ αυτό και «όλοι πίστευαν πως λέω ψέματα για το πόσα χρήματα έχω», επισήμανε.

Πηγή: reader.gr

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.