Η ανάρτηση του Κονδυλάτου για τον καρκίνο και τον Ασημακόπουλο

featured image

Ο Περικλής Κονδυλάτος θέλησε να εξηγήσει μερικά πράγματα μετά από συνεχόμενα μηνύματα που λαμβάνει καθώς του ζητούν να πάρει θέση ανάμεσα στην κόντρα Ασημακόπουλου – Ντάφυ.

Ο σχεδιαστής δεν άντεξε και έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Είπε πως ο Ασημακόπουλος είναι ένα πολύ καλό παιδί αξιοπρεπέστατο και σε μια μακροσκελή ανάρτηση εξηγεί το γιατί.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμαζευτα η Στεφανίδου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτός βίασε τα 10χρονα κορίτσια στο Περιστέρι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Η Σαλαγκούδη βρήκε 6 χιλιάδες υβριστικά μηνύματα στο κινητό της

Γράφει μεταξύ άλλων πως όταν πήγε να συγχαρεί τον Παππά που αφιέρωσε τη νίκη στα παιδιά με καρκίνο, ο Παππάς του γύρισε την πλάτη… στην καλύβα τον ρώτησαν γιατί πήγε να τον συγχαρεί και είπε πως έχασε τον αδερφό του από καρκίνο. Όταν του είπαν γιατί δεν το ανέφερε ο Ασημακόπουλος είπε πως δεν θέλησε ούτε στιγμή να εκμεταλλευτεί τον θάνατο του αδερφού του.


«Ψάχνοντας μια φωτογραφία από το παιχνίδι του Γιώργου και εμένα, συνειδητοποιησα ότι δεν υπάρχει ούτε μια, που να δείχνει τις καλές μας στιγμές, τα γέλια, τις στιγμές συμπαράστασης και τις στιγμές που μοιραστηκαμε όλοι μαζί με τον Κορρο και τον Τριαντάφυλλο. Βρήκα αυτή που μας δείχνει αντιπάλους…. Συνειδητοποίω πόσο ελλειπή εικόνα έχει ο κόσμος για αυτά που συμβαίνουν. Μου ζητάτε με μηνυματα να πάρω θέση είτε υπέρ του Τριαντάφυλλου είτε υπερ του Ασιμακοπουλου κοκ. Αρνούμαι. Παίρνω την θέση του Ανθρώπου. Για τα θετικα Τριαντάφυλλου έχω μιλήσει εδώ και ένα μήνα. Αισθάνομαι ότι ο Ασιμακοπουλος αδικείται και ότι χρωματίζεται με πολύ μελανά χρώματα και ότι ο κόσμος πέφτει θύμα μιας ελλειπους εικόνας. Ο Ασημακοπουλος που έχω γνωρίσει εγώ είναι ένα ταπεινό παιδί που δουλεύει από πολύ μικρή ηλικία, είναι ένα πολύ πολύ πολύ Φιλότιμο ατομο με μεγάλη αίσθηση χρέους ως προς την ομάδα, την οικογένεια του και την κοινωνία. Αγωνιστής και πολύ γλυκό παιδί . Ξέρει να μοιράζεται και να σου δίνει κουράγιο όταν αισθάνεσαι ότι δεν έχεις να δώσεις άλλο. Εύχομαι να τα βρούνε με τον Νταφυ γιατί τους άφησα φίλους. Δεν θα ξεχάσω την στάση του όταν δέχτηκε επίθεση από τον Αλεξ που είπε ότι αφιερώνει την νίκη του στα παιδιά με καρκίνο, και όταν ο Ασιμακοπουλος είπε ότι θέλει να τον συγχαρει ο Αλεξ του “έβαλε χέρι” και ο Ασιμακοπουλος έκανε πίσω. Όταν γυρισαμε πίσω τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε τίποτα…. Αργότερα έμαθα ότι πέθανε ο αδερφός του από καρκίνο γιαυτό ήθελε να συγχαίρει τον Αλεξ και όταν του είπα γιατί δεν είπε κάτι τότε μπροστά σε όλους με κοίταξε με πονεμενα ματιά και μου είπε γιατί δεν θέλω να εκμεταλευτω ούτε άθελά μου τον θάνατο του αδερφού μου. Δεν θα ξεχάσω τα μάτια σου φίλε μου Ασημακοπουλε, την ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ σου, την σοφια σου, και την γενναιότητα σου να γελάς στην ζωή με καλοσύνη, ακόμα και όταν και αυτή γίνεται πολύ σκληρή. Ελπίζω να με συγχωρέσεις για αυτή την αποκάλυψη, όμως έχω κουραστεί να ακούω τον Αλέξη να προσπαθεί να σπείρει διχόνοια στην κόκκινη ομάδα… στην ομάδα μας…».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.