Τροχαίο στο Σχιστό – Η εμπλοκή κι άλλου αυτοκινήτου στο θανατηφόρο και ο πραγματογνώμονας

featured image

Για το τραγικό δυστύχημα στη λεωφόρο Σχιστού, που στοίχισε τη ζωή σε τρία νέα παιδιά, μίλησε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA ο δικηγόρος Αντώνης Σακαρούδης.

Τα ξημερώματα 25ης Μαρτίου, λίγο μετά τις 4 το πρωί το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι 4 νέοι κατέβαινε τη λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς Πειραιά, όταν κάποια στιγμή ο οδηγός για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μπακογιάννη: «Δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω το Πάσχα στην Κρήτη» (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ριφιφί στο Ψυχικό: Ο Γκουρούσης είπε ότι είχε στη θυρίδα «σενάρια» για σήριαλ στην ΕΡΤ

Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ σώθηκε μόνο η συνοδηγός που ακόμα νοσηλεύεται. Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο οδηγός, Αλέξανδρος, 25 ετών, οδηγούσε το αυτοκίνητο που του είχε κάνει δώρο η μητέρα του, γιατί φοβόταν τις μηχανές στις οποίες ο ίδιος είχε αδυναμία. Σε λίγες ημέρες θα έκανε τα εγκαίνια της δική του επιχείρησης. «Σήμερα θα διορίσουμε πραγματογνώμονα για να μπορέσουμε να μάθουμε την αλήθεια. Έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα στο σημείο. Δυστυχώς η περιφέρεια δεν έχει τοποθετήσει σήμανση για επικίνδυνη στροφή. Ακούστηκε ότι αν φορούσαν ζώνες θα είχαν σωθεί τα παιδιά. Πολλές φορές από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και την ταχύτητα που είχε το αυτοκίνητο, ο θανάσιμος τραυματισμός μπορεί να συμβεί. Άρα ας μην προτρέχουμε, αλλά εννοείται ότι πάντα πρέπει να φοράμε ζώνη»,είπε ο κ. Σακαρούδης.«Η κοπέλα ακόμη δεν έχει δώσει κατάθεση, η προανάκριση στην Τροχαία είναι σε εξέλιξη. Λέμε ότι ενδεχομένως να εμπλέκεται και άλλο αυτοκίνητο, καθώς έχει ακουστεί μέσω τρίτων. Για αυτό σήμερα θα ορίσουμε τον πραγματογνώμονα να δούμε τι έχει γίνει»,πρόσθεσε ο ίδιος.«Σε καμία περίπτωση αυτό το δυστύχημα δεν έχει σχέση με κόντρες. Αν υπάρχει εμπλοκή δεύτερου οχήματος θα ήταν στο πλαίσιο κάποιας προσπέρασης ή κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε καμία ένδειξη για κόντρες», ξεκαθάρισε ο κ. Σακαρούδης. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.