«Κάτι μας κρύβουν» – Θρίλερ με την εξαφάνιση του αδελφού του Δημήτρη Άνθη

featured image

Για την εξαφάνιση του αδελφού του Στάθη και τις έρευνες που διεξάγονται στην Αγγλία για τον εντοπισμό του μίλησε ο Δημήτρης Άνθης.

Ο νεαρός, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τη μαρτυρία του για τη σεξουαλική κακοποίηση από γνωστό ηθοποιό, μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open.

Όπως είπε ο αδελφός του Στάθης, ή Stan όπως τον αποκαλούν οι φίλοι του, είχε μετακομίσει στην Αγγλία το 2017. Πρώτα στο Τζέρσεϊ και μετά στο Λονδίνο, που εργαζόταν αρχικά σε διαφημιστική εταιρεία. Τον περασμένο Σεπτέμβρη μετακόμισε στο Ντέβον και προσελήφθη ως σερβιτόρος στο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμαζευτα η Στεφανίδου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτός βίασε τα 10χρονα κορίτσια στο Περιστέρι

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 “Survivor” – Η Σαλαγκούδη βρήκε 6 χιλιάδες υβριστικά μηνύματα στο κινητό της

Μετά την επιβολή καραντίνας στην Αγγλία, τον Νοέμβριο, παράτεινε τη διαμονή του μέχρι την άρση του lockdown.

Οι κάμερες και η μαρτυρία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στάθης επέστρεψε στο Burgh Island, τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Μαρτίου, έπειτα από ένα διήμερο σε φιλικό του σπίτι.

Οι κάμερες πάρκινγκ απέναντι από το ξενοδοχείο κατέγραψαν την άφιξή του στις 4:30 τα ξημερώματα. Από εκεί, μέσω ενός κομματιού  στεριάς που συνδέει το ξενοδοχείο με την ακτή, κινήθηκε προς το σπιτάκι του προσωπικού, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ένα μικρό πάρτι. Πήγε στο δωμάτιό του, έβγαλε τα ρούχα του και ξάπλωσε. Το κινητό του εξέπεμψε σήμα για τελευταία φορά στις 4:44 π.μ.

Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Άνθης, στη συνέχεια φαίνεται ότι σηκώθηκε, ντύθηκε και εγκατέλειψε το δωμάτιο με άγνωστο προορισμό, όπως ανέφερε στις Αρχές συνάδελφος και συγκάτοικός του. Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν.


Οταν εξαφανίστηκε, ο Στάθης Άνθης φορούσε ένα μουσταρδί μπουφάν με κουκούλα, ανοιχτό μπλε τζιν παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Είχε μαζί του το κινητό και το πορτοφόλι του, αλλά όχι ρούχα, διαβατήριο ή άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Το Σάββατο, 13 Μαρτίου, όταν έγινε γνωστή η εξαφάνιση του νεαρού Έλληνα, κινητοποιήθηκαν οι Αρχές του Ντέβον για την ανεύρεσή του. Αστυνομικοί, απλοί πολίτες, ομάδες εθελοντών, σκάφη του Λιμενικού και ελικόπτερα όργωσαν την περιοχή επί τέσσερις μέρες, δυστυχώς όμως, χωρίς αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, η βρετανική ιστοσελίδα αναζήτησης αγνοουμένων «Missing People» έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 33χρονου, κάνοντας έκκληση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πληροφορίες.

Ανάλογη ειδοποίηση εκδόθηκε και στην Ελλάδα με καθυστέρηση πέντε ημερών καθώς οι συγγενείς του δεν ενημερώθηκαν αμέσως.

Η φραγή στο κινητό

Οι γονείς του δηλώνουν ότι είχαν μιλήσει μαζί του την Κυριακή το βράδυ, λίγες ώρες πριν χαθούν τα ίχνη του. Αν και ακουγόταν προβληματισμένος από την παράταση του lockdown, τίποτα δεν προμήνυε τον γρίφο της επόμενης μέρας στο Burgh Island.

«Έμαθα από την ψυχολόγο του αδελφού μου, ότι είχε νιώσει ρατσιστικές διαθέσεις από το ξενοδοχείο που εργαζόταν επειδή ήταν Έλληνας. Οι Άγγλοι δεν μας συμπαθούν και πολύ. Παράλληλα, στο χώρο της κουζίνας του προσωπικού όπου εργαζόταν είχαν τοποθετήσει κρυφά κάμερα. Χωρίς να τους ενημερώσουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Άνθης στην εκπομπή του Open.

«Tην πρώτη μέρα που μιλήσαμε με τον αστυνομικό, τον θεωρούσαν νεκρό. Έπειτα από δέκα λεπτά που έφυγε από το δωμάτιο, στο κινητό του μπήκε φραγή. Αυτό σημαίνει πως είτε την έβαλε ο ίδιος είτε μπήκε νερό στο κινητό του. Οι αστυνομικοί δεν μας τα λένε όλα, λόγω έρευνας. Αυτό ήταν η πρώτη εκδοχή. Ωστόσο, τις προάλλες μάθαμε ότι εκείνη τη μέρα γινόταν ένα stuff party και ο Στάθης όταν γύρισε, μπήκε μέσα στο δωμάτιό του και η συγκάτοικός του ανέφερε ότι τον είδε να στέκεται μπροστά στο καλοριφέρ, ενώ προηγουμένως είχε καταθέσει ότι κοιμόταν και τον είδε να πηδάει από το παράθυρο», πρόσθεσε.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.