Βόμβα – Κατέρρευσε η Πατούλη μετά το εξώδικο φίμωτρο. Ξανά στο νοσοκομείο

featured image

Η Μαρίνα έχει πρόβλημα. Πολύ σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά της. Και η πίεση που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες την υποχρέωσε να εισαχθεί και πάλι στο νοσοκομείο. Μετά τις δηλώσεις που έκανε κατά την παρουσία της σε εκδήλωση στα Νότια Προάστια, για το εξώδικό φίμωτρο του άντρα της, η κ.Πατούλη μεταφέρθηκε απευθείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η ίδια έγραψε με τον τρόπο της στην σημερινή ανάρτηση της περιπέτεια της. Πίσω απο τις λέξεις “Ευγνώμων” και “εξιτήριο” μπορεί κανείς να καταλάβει την κατάσταση της καθώς και την τοποθεσία που η ίδια κοινοποιεί στην ανάρτηση της στο Facebook.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Το προκλητικό βίντεο της Καλογρίδη για την επανάσταση και το κράξιμο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τέλος το Survivor για την Μαριαλένα; Το πρόβλημα υγείας του πατέρα της

“Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες- φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω. Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε «Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει», αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού. Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας «χάραξαν» τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά…(φωτό αρχείου) Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε- Σας αγαπώ Μαρίνα!”, έγραψε η Μαρίνα Πατούλη.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.