Το μεγάλο άγχος του Λιβάνη. Πήγε στον Καλλίδη να μάθει αν τρώει κέρατο

featured image

Ρε τι έπαθε ο χριστιανός. Εκεί που είχε αράξει με το νέο αμόρε του και απολάμβανε και την δημοσιότητα που του έδωσε το “Just the 2 of us”, έσκασε ξαφνικά το Survivorκαι ο κορονοϊός. Εν ολίγης ο Γιώργος Λιβάνης έμεινε χωρίς δουλειά και κερατάς. Ευτυχώς όχι δαρμένος.

Γιατί μεταξύ μας τώρα. Ακόμη κι αν δεν έχει γίνει τίποτε με Σάκη και Μαριαλέννα, εκατοντάδες μίλια μακριά απο τον αοιδό, ο τρόπος που τους έπαιξε ο Ατζούν… ήταν αρκετός για να του βάλουν την ταμπέλα του εθνικού κερατά.Όπως το ίδιο συμβαίνει και με την Βέλλη και τον Μπάρτζη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μας γλεντάει η Θεοδωρίδου με τη δήλωση για τις πλαστικές – Καλή μου κοίτα πώς ήσουν;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κεραυνοί και βροντές στη βίλα του Ψυχικού! Η κρυφή συμφωνία του Πέτρου Φιλιππίδη με τη γυναίκα του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Φουρθιώτης – Τον πρόδωσε η καρδιά του

Τι έγινε χθές; Ο Καλλίδης μοιράστηκε ένα βίντεο απο το σπίτι του με τον Λιβάνη. Αλήθεια τέστ κάνετε εκεί στο Καλλιδεϊκο ή όποιος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει; Απορία το χώ. 

Και στο βίντεο αυτό ο Πάνος μας είπε ουσιαστικά ότι μετέφερε το μήνυμα απο την Μαριαλένα στον Γιώργο. Όμως ο Γιώργος έτρεξε στο σπίτι του συναδέλφου του – ακόμη δνε είχε συμπληρώσει 24 ώρες στην Ελλάδα- για να μάθει λεπτομέρειες και για το άν… η ενόχληση που έχει τελευταία στο κεφάλι του οφείλεται σε φαγούρα ή σε κέρατο. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.