Ανατροπή – Υπάλληλος πλυντηρίου και όχι κλεφτρόνι ο “γκαζιάρης” της Λιοσίων

featured image

Υπάλληλος του πλυντηρίου που είχε αφεθεί για πλύσιμο η μαύρη BMW και όχι κοινός κλέφτης ήταν ο άνθρωπος που σκόρπισε τον πανικό χθες στην Λιοσίων, προκαλώντας μια κινηματογραφική καταδίωξη, τραυματίες και μεγάλες υλικές ζημιές.

Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν γρήγορα διαπίστωσαν ότι είναι υπάλληλος πλυντηρίου αυτοκινήτων που βρίσκεται ψηλότερα στην οδό Λιοσίων, και στο οποίο ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το είχε αφήσει υπολογίζοντας να επιστρέψει να το παραλάβει σε μία ώρα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μας γλεντάει η Θεοδωρίδου με τη δήλωση για τις πλαστικές – Καλή μου κοίτα πώς ήσουν;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κεραυνοί και βροντές στη βίλα του Ψυχικού! Η κρυφή συμφωνία του Πέτρου Φιλιππίδη με τη γυναίκα του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Φουρθιώτης – Τον πρόδωσε η καρδιά του

Στο μεσοδιάστημα, σύμφωνα με το sputnik όμως ο νεαρός υπάλληλος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να οδηγήσει το γρήγορο αυτοκίνητο στους δρόμους της περιοχής, μόνο που ο ιδιοκτήτης του είχε τοποθετήσει σε αυτό πομπό παρακολούθησης και ξαφνικά το είχε στην εφαρμογή γεωεντοπισμού, στο κινητό του τηλέφωνο, να κινείται μακριά από το πλυντήριο!

Τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση για να καταγγείλει κλοπή, οι αστυνομικοί γρήγορα εντόπισαν το αυτοκίνητο, όμως ο νεαρός πανικοβλήθηκε και επιχείρησε να διαφύγει, με τα γνωστά απότελέσματα.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.