Βασιλακόπουλος: Θα μετακινηθούμε το Πασχα – Να ανοίξουν από το Σάββατο οι μικρές επιχειρήσεις

featured image

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος υποστήριξε πως πρέπει να ανοίξει «από αύριο κιόλας» το λιανεμπόριο αλλά αποκλειστικά για τα μικρά καταστήματα, όπως είπε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν θα πρέπει να ανοίξει κανένα μεγάλο πολυκατάστημα, αλλά μόνο μικρά, με ραντεβού στις μεγάλες πόλεις και με τον «κόφτη» των τριών ωρών του 13032. Επίσης οι εργαζόμενοι να φορούν μάσκες υψηλής προστασίας και οι πελάτες είτε μάσκα υψηλής προστασίας είτε διπλή μάσκα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξεφτίλισε όλο το ΣΚΑΙ – «Σηκωθείτε και φύγετε, ντροπή σας, άντε γεια σας» (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Έκτακτο – Ξεχάστε το άνοιγμα καταστημάτων, σχολείων και εστίασης στο τέλος του Μάρτη

Ο καθηγητής εκτιμά ότι, αν ανοίξει με αυτό τον τρόπο το λιανεμπόριο, πολλοί εργαζόμενοι θα βρίσκονται στις δουλειές τους, άλλοι θα πάνε να ψωνίσουν και έτσι θα μειωθούν οι επικίνδυνες επαφές.

Τόνισε επίσης ότι δεν πρέπει να ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες γιατί κάτι τέτοιο στέλνει λάθος μήνυμα, ωστόσο είναι πιο ασφαλές να λειτουργήσουν καφετέριες και ταβέρνες σε εξωτερικό χώρο, παρά να συγκεντρώνονται άνθρωποι σε πλατείες και σπίτια, να βγάζουν τη μάσκα και να πίνουν τον καφέ τους. Παράλληλα, ο κ. Βασιλακόπουλος δήλωσε βέβαιος ότι το Πάσχα θα έχουν επιτραπεί οι μετακινήσεις από νομό σε νομό, καθώς έως τότε το ποσοστό ανοσίας, είτε από μόλυνση είτε από εμβολιασμό θα έχει φτάσει στο 35% με 40%.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.