Τι απαντά η Τατιάνα Στεφανίδου σχετικά με όσα είπε στην εκπομπή της, προβάλλοντας το βίντεο με το τροχαίο έξω από την Βουλή. Σάλος προκλήθηκε στα social media, μετά από σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με το τροχαίο έξω από την Βουλή, όπου έχασε την ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας. Ωστόσο η παρουσιάστρια, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, απάντησε στα σχόλια, αναφέροντας πως έχει πει ότι ο οδηγός είναι παράνομος και τονίζει πως «είπα ότι ίσως η ταχύτητα του video είναι πιο γρήγορη από την πραγματική». Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή της: «Για το τροχαίο στη Βουλή και με σκοπό την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του Ιάσονα, είπα ότι ίσως η ταχύτητα του video είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Κάποιοι το ερμήνευσαν με αντίθετο τρόπο. Στις 15, 16 17/3 ήμουν ξεκάθαρη ότι οδηγός του υπηρεσιακού έστριψε παράνομα και το θύμα ήταν νόμιμο!».

featured image

Τι απαντά η Τατιάνα Στεφανίδου σχετικά με όσα είπε στην εκπομπή της, προβάλλοντας το βίντεο με το τροχαίο έξω από την Βουλή.

Σάλος προκλήθηκε στα social media, μετά από σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με το τροχαίο έξω από την Βουλή, όπου έχασε την ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μας γλεντάει η Θεοδωρίδου με τη δήλωση για τις πλαστικές – Καλή μου κοίτα πώς ήσουν;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κεραυνοί και βροντές στη βίλα του Ψυχικού! Η κρυφή συμφωνία του Πέτρου Φιλιππίδη με τη γυναίκα του

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Φουρθιώτης – Τον πρόδωσε η καρδιά του

Ωστόσο η παρουσιάστρια, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, απάντησε στα σχόλια, αναφέροντας πως έχει πει ότι ο οδηγός είναι παράνομος και τονίζει πως «είπα ότι ίσως η ταχύτητα του video είναι πιο γρήγορη από την πραγματική».


Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή της: «Για το τροχαίο στη Βουλή και με σκοπό την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του Ιάσονα, είπα ότι ίσως η ταχύτητα του video είναι πιο γρήγορη από την πραγματική. Κάποιοι το ερμήνευσαν με αντίθετο τρόπο. Στις 15, 16 17/3 ήμουν ξεκάθαρη ότι οδηγός του υπηρεσιακού έστριψε παράνομα και το θύμα ήταν νόμιμο!».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.