US Open: Η Αντρεέσκου κέρδισε με 2-0 σετ τη Σερένα Ουίλιαμς

featured image

Με σπουδαία εμφάνιση και με ψυχραιμία και μυαλό 30χρόνης η 19χρόνη Μπιάνκα Αντρεέσκου κέρδισε με 6-3, 7-5 την Σερένα Ουίλιαμς στον τελικό του US Open και κέρδισε τον 1ο τίτλο Grand Slam της καριέρας της στην πρώτη της συμμετοχή!

Η νεαρή Καναδή που θα είναι στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης την Δευτέρα κυριάρχησε απόλυτα απέναντι στην σπουδαία Αμερικανίδα η οποία ηττήθηκε για 4 σερί τελικό σε Grand Slam και για 2ο μέσα στο 2019 μετά από την ήττα της από την Χάλεπ στο Λονδίνο.

Η Σερένα ηττήθηκε από μια Ρουμάνα στο Wimbledon και έχασε από μια Καναδή με γονείς από την Ρουμανία η οποία θα μπορούσε να είναι και κόρη της. Η Αντρεέσκου κερδίζει για 8 φορά σε 8 αγώνες παίκτρια του top-10 μέσα στο 2019 και γράφει ιστορία.

Είναι η πρώτη τενίστρια από τον Καναδά που κερδίζει Grand Slam! Η Ουίλιαμς έχει πλέον 6/10 τελικούς στο US Open και θα παραμείνει έχοντας όμως για παρέα την Κρις Έβερτ στην κορυφή στους τίτλους στην open era.

Αυτή ήταν η 13η νίκη στη σειρά για την Αντρεέσκου η οποία μέσα στο 2019 έχει κερδίσει το Indian Wells, το Rogers Cup αλλά και το US Open.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.