Ερρίκος Πετιλόν: Σοκαριστικές οι πρώτες εικόνες του μέσα από το ψυχιατρείο! (Video)

featured imageΣοκαριστικές οι εικόνες του Ερρίκου Πετιλόν μέσα από το ψυχιατρείο που δε θυμίζει σε τίποτα τον γοητευτικό άντρα που ξέραμε! Ο Ερρίκος Πετιλόν μπαινοβγαίνει στην ψυχιατρική κλινική Αθηνών και φιλοξενείται στο τμήμα της Αγίας Μαρκέλας.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Σοκαριστικές οι εικόνες του Ερρίκου Πετιλόν μέσα από την ψυχιατρική κλινική! Η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» πρόβαλε τις εικόνες του Ερρίκου Πετιλόν μέσα από την ψυχιατρική κλινική και αποκάλυψαν ότι: «Δεν βιώνει και τις καλύτερές του μέρες. Μπαινοβγαίνει στην ψυχιατρική. Μίλησα μαζί του πριν από λίγες μέρες και δεν μπορώ να σας πω ότι ήταν και η καλύτερη εμπειρία που είχα και του ευχήθηκα «καλή δύναμη»!».
Να σας αναφέρουμε ότι ο Ερρίκος το 2014 αποκάλυψε δημόσια ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη. Οι εικόνες του Ερρίκου σήμερα που μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρική κλινική και ο φακός του pagenews τον τσάκωσε δείχνει σε τι άσχημη κατάσταση βρίσκεται το μοντέλο και παρουσιαστής. Πηγή: www.gossip-tv.gr [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.