Παγκόσμιο Στίβου στη Ντόχα: Στον τελικό Κυριακοπούλου, Στεφανίδη και Τεντόγλου

featured image

Μετά από τον Μίλτο Τεντόγλου στο μήκος και η Κατερίνα Στεφανίδη με την Νικόλ Κυριακοπούλου προκρίθηκαν στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα.

Η Ελλάδα με το... καλημέρα έχει τρεις προκρίσεις σε τελικό. Το Σάββατο θα δούμε εκεί τον Τεντόγλου και την Κυριακή τις δυο κυρίες του επί κοντώ.

H Κυριακοπούλου που είχε κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση του 2015 στο Πεκίνο είχε άκυρο άλμα στα 4,50μ αλλά ξεπέρασε τα 4,60 και έκλεισε μια θέση στον τελικό που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 20:40.

Από την πλευρά της η Στεφανίδη επέλεξε να δοκιμάσει απευθείας στα 4,60 και τα κατάφερε. Έτσι θα μπορέσει να υπερασπιστεί το χρυσό που είχε κερδίσει το 2017 στο Λονδίνο.

Στον τελικό προκρίθηκαν 17 αθλήτριες που ξεπέρασαν τα 4,60μ: Κατερίνα Στεφανίδη (Ελλάδα), Νικόλ Κυριακοπούλου (Ελλάδα), Κέιτι Νάζετ (ΗΠΑ), Χόλι Μπράντσοου (Βρετανία), Αντζέλικα Σιντόροβα (Ρωσία), Αλίσα Νιούμαν (Καναδάς), Ιρίνα Ζουκ (Λευκορωσία), Σάντι Μόρις (ΗΠΑ), Γιαρισλέι Σίλβα (Κούβα), Λινγκ Λι (Κίνα), Αντζέλικα Μοζέρ (Ελβετία), Τζένιφερ Σουρ (ΗΠΑ), Ρομπέιλις Πεϊνάδο (Βενεζουέλα), Λίζα Ρίζιχ (Γερμανία), Αντζέλικα Μπένγκτσον (Σουηδία), Νινόν Γκιγιόν-Ρομαρέν (Γαλλία), Τίνα Σουτέι (Σλοβενία).

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.