Σοκάρει η εικόνα του πρώην παίκτη του Power of love μετά το τροχαίο (photos&video)

featured imageΣοβαρό τροχαίο είχε στη Μύκονο πρώην παίκτης του Power of love και η είδηση ανησύχησε τους διαδικτυακούς του φίλους και όχι μόνο. Το παλικάρι που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, είχε μία σφοδρή σύγκρουση με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να αναποδογυριστεί και ο ίδιος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
[expander_maker more="Διαβάστε περισσότερα" less="..."] Μάλιστα μεταφέρθηκε από τη Μύκονο στο Νοσοκομείο Γεννηματά. Ο λόγος για τον Αντώνη Χρόνη! «Δυστυχώς στην κατάσταση που είμαι δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα σε έναν έναν ξεχωριστά… έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο. Βέβαια με έχουν στο νοσοκομείο Γεννηματά στην Αθήνα», έγραψε στο Instagram για να ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του.
Στο νοσοκομείο τον επισκέφτηκαν οι πρώην συμπαίκτες του από το Power of Love, Βασίλης, Ίον και Λένια. Ο Βασίλης Χαλκιάς ανέβασε και ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε τον Αντώνη Χρόνη, τραυματισμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο Βασίλης Χαλκιάς μέσα από το νοσοκομείο: Πηγή: www.gossip-tv.gr [/expander_maker]


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.