Ουγγαρέζος για Τανιμανίδη: Δεν τον ξέρω, με καλεί ως κράχτη

featured image

Για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του Boom ρώτησαν τον Σάκη Τανιμανίδη οι δημοσιογράφοι που είχαν προσκληθεί από τον ίδιο για τον ένα χρόνο του Μουσείου Ψευδαισθήσεων στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δημοσιογράφος φαίνεται ότι ένιωσε άβολα όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι ακούγεται ότι η εκπομπή θα κοπεί, απαντώντας τις περισσότερες φορές ότι δεν γνωρίζει και επιστρατεύοντας το χιούμορ του.

«Δεν καταλαβαίνω τη δυσφορία στο τέλος όταν τον ρώτησαν για τα τηλεοπτικά. Νομίζω ότι γνωρίζει κι εκείνος και η εταιρεία που ανέλαβε το pr ότι θα ερωτηθεί. Γιατί κι εμένα με πήραν να πάω, απίστευτο γιατί δεν έχω καμία σχέση με τον άνθρωπο, δεν τον ξέρω καν» είπε στο πλατό του Πρωινού ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δεν θα πήγαινα ποτέ σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζω, ούτε για να τον στηρίξω ούτε για να του πω χρόνια πολλά. Δεν πάω σε ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Στο πλαίσιο της δουλειάς, αν πληρωθώ θα πάω. Το κάλεσμα είναι, προφανώς, για να δείξουμε την επιτυχία της επιχείρησής μας. Δεν τον γνωρίζω, με καλεί ως κράχτη» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και συνέχισε:

«Εγώ καταγγέλλω τη δυσφορία του στα θέματα που αφορούν την τηλεόραση. Όταν καλείς κάμερες θα σε ρωτήσουν και αυτό. Κι επειδή ενημερώθηκα ότι όταν έκλεισαν οι κάμερες τους είπε "ρε παιδιά εγώ σας φώναξα για να πούμε για την επιχείρηση κι εσείς με ρωτάτε για τέτοια"; Έτσι είναι τα πράγματα. Είναι μέσα στο παιχνίδι αυτό. Δείχνει μια ειρωνεία που δεν μου αρέσει καθόλου» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.