Σταρόβας: Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω “έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης”. Έμεινα…

featured image

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, η είδηση του θανάτου του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό, και όχι μόνο, κόσμο.

Ο φίλος και συνεργάτης του, Δημήτρης Σταρόβας, καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ανέφερε τον τρόπο με τον οποίο έμαθε πως η φωνή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, σίγησε για πάντα.

«Το έμαθα ξαφνικά. Το έμαθα με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Με πήρε ο ύπνος βλέποντας ένα συνδρομητικό κανάλι. Θυμάμαι κοίταξα το ρολόι ήταν 05:30 και λέω πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ και δεν κατάλαβα πώς με πήρε ο ύπνος. Μετά από ώρα, γύρω στις 07.30 το πρωί και ενώ είχα πατήσει κατά λάθος το κοντρόλ της τηλεόρασης. Ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω “έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης”. Έμεινα… Έπαιζα το βράδυ στο θέατρο και την άλλη μέρα. Έγινε σε μια περίοδο που είχα 6-7 παραστάσεις στη σειρά. Είχαν μείνει 5-6 παραστάσεις και είχαμε πει να συνεννοηθούμε σε ποια θα έρθει».

Ο Δημήτρης Σταρόβας, στη συνέχεια, θέλησε να αναφερθεί και στα όσα έχουν ακουστεί σχετικά με την καθυστέρηση του ασθενοφόρου: «Αυτά που λένε για το ασθενοφόρο δεν ισχύουν. Δεν μπορώ να κατηγορείται κάποιος τζάμπα. Για να σωθεί θα έπρεπε να είναι κάποιος εκείνη την ώρα δίπλα με απινιδωτή».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.