Οργανωτική Επιτροπή ΝΔ: Οι στόχοι του 13ου τακτικού Συνεδρίου

featured image

Συνεδρίασε σήμερα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας η Οργανωτική Επιτροπή του 13ου τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος υπό την προεδρία του πρώην πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας και ευρωβουλευτή, Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Στην πρώτη αυτή συνεδρίαση συζητήθηκαν εκτενώς ο οδικός χάρτης, οι προκλήσεις και οι στόχοι του επικείμενου συνεδρίου με βασικούς άξονες την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και τον νέο ρόλο που καλείται να παίξει το κόμμα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Το συνέδριο «θα δώσει την ώθηση στη Νέα Δημοκρατία -η οποία σήμερα κυβερνά- και που το κόμμα τη στηρίζει κριτικά και δίνει το όραμα το οποίο έχουμε μέσα από το πρόγραμμα που έχει κατατεθεί ήδη και έχει εγκριθεί από τον ελληνικό λαό», τόνισε, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Kαι πρόσθεσε: «Οι συνθήκες μετά τις 7 Ιουλίου είναι εντελώς διαφορετικές και στο πλαίσιο αυτό, με τη σοβαρότητα που διακρίνει το υπεύθυνο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, θα παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό το πρόγραμμά μας για το πως θα είναι η διακυβέρνηση της χώρας, μέσα στο πλαίσιο το οποίο εγκρίθηκε στις 7 Ιουλίου».

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Γιώργος Στεργίου, μετά τη συνεδρίαση, δήλωσε: «Στις 7 Ιουλίου άλλαξε η εικόνα για τη χώρα. Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που θα διεξαχθεί στο τέλος Νοεμβρίου νομίζω θα σηματοδοτήσει και μια νέα εποχή για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας».

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν, επίσης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σταύρος Καλαφάτης, ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Παύλος Μαρινάκης, ο εκπρόσωπος Τύπου, Τάσος Γαϊτάνης, η εκπρόσωπος Τύπου, Έλενα Σώκου, ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας, Βασίλης Φεύγας, ο γραμματέας Οργανωτικού και διευθυντής Γραφείου Προέδρου, Στέλιος Κονταδάκης, ο σύμβουλος του προέδρου, Θανάσης Νέζης, ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος, καθώς και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου, Νίκος Ρωμανός.

Share on Google Plus

About admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου