Πελεγκρίνι: Κάποιοι παίκτες μας απέδειξαν πως δεν πρέπει να παίζουν

featured image

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ήταν απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό της Γουέστ Χαμ από την Όξφορντ και τα έβαλε με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να έχουμε απαιτήσεις υψηλής απόδοσης από αυτούς. Είχαν την ευκαιρία να αποδείξουν γιατί πρέπει να αγωνίζονται, όμως, απόψε δεν το έκαναν. Η εμφάνισή τους δεν ήταν καλή.

Στην Αγγλία, αν επιθυμείς να αγωνίζεσαι σε όλες τις διοργανώσεις πρέπει να χρησιμοποιείς όλο σου το ρόστερ. Δεν μπορείς να συνεχίζεις να παίζεις με τους ίδιους που έπαιξαν το Σάββατο.

Η ευθύνη ανήκει κυρίως σε μένα, επειδή εγώ διάλεξα τους ποδοσφαιριστές και έπειτα φυσικά στην ομάδα, η οποία δεν στάθηκε ανταγωνιστική. Μιλήσαμε αρκετά με όλους ώστε να καταλάβουν το ότι η διοργάνωση είναι διαφορετική και ότι παίζαμε απέναντι στην Όξφορντ που είχε κερδίσει 6-0 στον προηγούμενο αγώνα της.

Είναι πολύ εύκολο να λες ότι παίξαμε άσχημα. Ωστόσο, αυτοί αγωνίστηκαν πολύ καλά από το πρώτο λεπτό του ματς. Κάναμε τόσα πολλά λάθη. Όλη η ομάδα έπαιξε άσχημα. Δεν είναι μόνο το ότι δεχτήκαμε τέσσερα τέρματα αλλά και το ότι δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες».

Πηγή: gazzetta.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.