Λιβάγια: Αδιαφορώ για τις προβλέψεις, μας μίλησε σαν φίλος ο Κωστένογλου

featured image

Την Κυριακή (29/9, 19:30) η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστικής της Super League 1, με τον Μάρκο Λιβάγια να παραχωρεί δηλώσεις για το ντέρμπι των Δικεφάλων.

Ο επιθετικός της Ένωσης μίλησε στο επίσημο match programme της ΑΕΚ, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρουν οι προβλέψεις και η ομάδα του θα δώσει τα πάντα για τον τίτλο. Παράλληλα ο Λιβάγια αναφέρθηκε στον Νίκο Κωστένογλου και το κλίμα που άλλαξε στην ομάδα.

Αναλυτικά ο Κροάτης είπε: «Οι προβλέψεις όλων με αφήνουν παγερά αδιάφορο! Αυτό που εγώ γνωρίζω και μπορώ να σου πω είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ειλικρινά πιστεύω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το κατακτήσουμε.

Πολλοί από εσάς τον προπονητή Κωστένογλου τον γνωρίζατε, εγώ τον έβλεπα για πρώτη φορά. Από την πρώτη στιγμή μας πλησίασε όχι τόσο ως προπονητής, αλλά περισσότερο σαν φίλος!
Εδειξε σαν να γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, μίλησε πολύ με όλους μας και στάθηκε κοντά μας.

Αν συνεχίσουμε έτσι με τον ίδιο τρόπο νομίζω ότι με τον κ. Κωστένογλου μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Τώρα πλέον δεν έχουμε επιλογές! Πάμε όλοι μαζί μέχρι το τέλος».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.