«Η ΝΔ πρέπει να συνεχίσει να είναι σημείο αναφοράς στην κοινωνία»

featured image

«Το κόμμα πρέπει να συνεχίσει να είναι σημείο αναφοράς στην κοινωνία» δηλώνει, ο νέος εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, προσθέτοντας ότι πρέπει επίσης «να συνεχίσει να είναι τόπος διαλόγου αλλά και ένα κόμμα ανοικτό προς όλους». Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, το κυβερνών κόμμα «πρέπει να αφουγκράζεται την κοινωνία και τις ανάγκες της, αλλά και να εξηγεί στους πολίτες τα πεπραγμένα της κυβέρνησης».

Ερωτηθείς για το Ελληνικό, ο Τάσος Γαϊτάνης, ο οποίος ήταν και υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα, δηλώνει ότι «η κυβέρνηση ήρε όλα τα εμπόδια» και εκτιμά ότι «σύντομα ο επενδυτής θα ξεκινήσει τις εργασίες».

Σχολιάζοντας το προσφυγικό, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημειώνει ότι η σημερινή κυβέρνηση παρέλαβε μια χαοτική κατάσταση και κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο hot-spot για μετανάστες και δίκτυα διακινητών».

Αναφερόμενος στη ρύθμιση για το πανεπιστημιακό άσυλο, εκτιμά ότι «η φοιτητική κοινότητα είναι πλέον ώριμη σε αυτό το θέμα» και προβλέπει ότι «δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις καθώς η ρύθμιση που έφερε η κυβέρνηση θα βελτιώσει το πανεπιστήμιο».

Για τα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια των πολιτών, ο Τάσος Γαϊτάνης δηλώνει, στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι για τη ΝΔ η ασφάλεια είναι προϋπόθεση δημοκρατίας και τονίζει ότι «από τις πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης περισσότεροι αστυνομικοί βγήκαν στους δρόμους και η διαδικασία πρόσληψης 1.500 νέων αστυνομικών είναι σε εξέλιξη».

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα της ΔΕΗ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δηλώνει ότι αποτελεί «ένα ακόμα θέμα για το οποίο θα πρέπει να απολογείται ο ΣΥΡΙΖΑ» και εξηγεί: «Πάνω από όλα θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να απολογείται διότι, όπως είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ο αρμόδιος υπουργός και ο διοικητής της ΔΕΗ γνώριζαν από το 2018 για τα μεγάλα οικονομικά θέματα της επιχείρησης και δυστυχώς δεν έλαβαν μέτρα. Αντίθετα, επειδή ήξεραν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τις εκλογές, άφησαν το πρόβλημα για την επόμενη κυβέρνηση».

 

Share on Google Plus

About admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου