Η σοκαριστική στιγμή που άνδρας τρώει ζωντανό χρυσόψαρο μπροστά σε πλήθος κόσμου

featured image


O άνδρας βάζει το χέρι του σε ένα δοχείο γεμάτο νερό και αρπάζει ένα ζωντανό χρυσόψαρο. Στη συνέχεια, προχωρά να βάλει το ψάρι στο στόμα του και το καταπίνει ολόκληρο, ενώ το πλήθος ουρλιάζει.

Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό που άφησε πολλούς ανθρώπους εμβρόντητους και αηδιασμένους, ένας κορυφαίος παράγοντας αγώνων καταγράφηκε από την κάμερα να καταπίνει ένα ζωντανό χρυσόψαρο, ενώ οι θεατές ούρλιαζαν από τρόμο. Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο και κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκάλεσε οργή.

Το βίντεο δείχνει τον παράγοντα των αγώνων, να στέκεται σε μια πίστα με μια ομάδα ανθρώπων. Στο βάθος ακούγεται δυνατή μουσική να παίζει, ενώ το πλήθος ζητωκραυγάζει και φωνάζει. Ξαφνικά, ο άνδρας βάζει το χέρι του σε ένα δοχείο γεμάτο νερό και αρπάζει ένα ζωντανό χρυσόψαρο. Στη συνέχεια, προχωρά να βάλει το ψάρι στο στόμα του και το καταπίνει ολόκληρο, ενώ το πλήθος ουρλιάζει.



Το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια αγωνιστική εκδήλωση, όπου ο πράκτορας πιστεύεται ότι διασκέδαζε πελάτες. Ωστόσο, οι ενέργειές του έχουν καταδικαστεί από ομάδες για τα δικαιώματα των ζώων, οι οποίες ζητούν την τιμωρία του.

«Πρόκειται για μια αηδιαστική και σκληρή πράξη κακοποίησης ζώων», δήλωσε εκπρόσωπος της PETA. «Το να καταπίνει κανείς ζωντανά ζώα για διασκέδαση δεν είναι μόνο σκληρό αλλά και παράνομο. Καλούμε τις αρχές να αναλάβουν δράση εναντίον αυτού του ατόμου και να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα ότι μια τέτοια συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή».

Το περιστατικό έχει επίσης εγείρει ερωτήματα σχετικά με την κουλτούρα των αγωνιστικών εκδηλώσεων και τη συμπεριφορά όσων τις παρακολουθούν. Πολλοί έχουν επικρίνει τη βιομηχανία αγώνων για την προώθηση μιας κουλτούρας υπερβολής και ηδονισμού, η οποία, όπως λένε, μπορεί να οδηγήσει σε τέτοια περιστατικά.

«Είναι μια θλιβερή αντανάκλαση της βιομηχανίας αγώνων που μια τέτοια συμπεριφορά θεωρείται αποδεκτή», δήλωσε ένας επικριτής. «Πρέπει να αλλάξουμε την κουλτούρα αυτών των εκδηλώσεων και να διασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι μια τέτοια συμπεριφορά δεν είναι απλώς απαράδεκτη αλλά και παράνομη».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.