Σε απόγνωση ο Ατζούν – Zήτησε να φύγει κι άλλος από “Survivor” μετά τον Χανταμπάκη

featured image


Άνω-κάτω ξανά το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς ακόμα ένας διάσημος παίκτης, ζήτησε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται για άνδρα και πολύ καλό στα αγωνίσματα…

Πολλά είναι τα άγνωστα περιστατικά τα οποία έχουν σημειωθεί στο Survivor All Star και η παραγωγή έχει μείνει ουκ ολίγες φορές με το “στόμα ανοιχτό”, καθώς οι παίκτες που έχουν συμμετάσχει ή συμμετέχουν έχουν φροντίσει να κάνουν πολλά πράγματα!

Θυμάσαι την οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη; Ε, λοιπόν υπάρχει παρασκήνιο και μάλιστα καυτό”, αφού εκτός από τον παίκτη των κόκκινων ήθελε να φύγει ένας ακόμη δυνατός παίκτης!



Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” , υπήρξε ένας πολύ δυνατός παίκτης ο οποίος, λίγο πριν γίνει η εγγραφή του συμβουλίου, είχε ενημερώσει την παραγωγή πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι!

Η παραγωγή είχε αποφασίσει πως αν έφευγε ο Χανταμπάκης, θα αποχωρούσε και ένας παίκτης από τη ψηφοφορία του κοινού, όμως δεν την “έπαιρνε” να χάσει έναν ακόμη παίκτη από οικειοθελή αποχώρηση. Η παραγωγή προσπάθησε να τον πείσει και έτσι παραμένει ακόμη και θα πάρει αλλά 5.000 ευρώ.

To Survivor All Star έχει ήδη χάσει πολλούς παίκτες εξαιτίας των αποβολών και των οικειοθελών αποχωρήσεων και δεν έχει περιθώρια να χάσει και άλλους γιατί ο προγραμματισμός μέχρι τον μεγάλο τελικό είναι πολύ συγκεκριμένος.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.