Η επική αντίδραση bartender όταν οι πελάτες την ρωτάνε πόσες θερμίδες έχει το ποτό (vid)

featured image


Για τους μπάρμαν, η αντιμετώπιση αυτών των ερωτημάτων με διακριτικότητα και ακρίβεια μπορεί να είναι τόσο προκλητική όσο και σημαντική.

Στη σημερινή κοινωνία που είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα υγείας, όπου πολλά άτομα προσέχουν τις διατροφικές τους επιλογές, δεν είναι ασυνήθιστο οι πελάτες να ρωτούν για την περιεκτικότητα των ποτών τους σε θερμίδες, όταν επισκέπτονται μπαρ ή εστιατόρια. Για τους μπάρμαν, η αντιμετώπιση αυτών των ερωτημάτων με διακριτικότητα και ακρίβεια μπορεί να είναι τόσο προκλητική όσο και σημαντική. Μια έμπειρη μπάρμαν, η Catalina Gerayoa, μοιράζεται τις απόψεις της, σε ένα βίντεο στο TikTok, για το πως οι συνάδελφοι της μπορούν να αντιδράσουν σε τέτοιες συνθήκες.

Η Catalina, μια έμπειρη μπάρμαν με πολυετή εμπειρία, κατανοεί τη σημασία της ικανοποίησης των πελατών και τη σημασία της εξυπηρέτησης διαφορετικών αναγκών και προτιμήσεων. Όταν έρχεται αντιμέτωπη με την ερώτηση: «Πόσες θερμίδες έχει αυτό το ποτό;», χειρίζεται την κατάσταση με χάρη και επαγγελματισμό.



Πρώτα απ’ όλα, η Catalina αναγνωρίζει ότι οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να κάνουν τεέτοιες ερωτήσεις. Η αναγνώριση των ανησυχιών τους και η σοβαρή αντιμετώπιση των ερωτήσεών τους είναι ζωτικής σημασίας. Ανταποκρίνεται παρέχοντας χρήσιμες και ακριβείς πληροφορίες όποτε είναι δυνατόν. Η Catalina έχει αφιερώσει χρόνο για να εξοικειωθεί με το γενικό θερμιδικό περιεχόμενο δημοφιλών συστατικών και αλκοολούχων ποτών, επιτρέποντάς της να παρέχει κατά προσέγγιση στοιχεία ή να κατευθύνει τους πελάτες σε αξιόπιστες πηγές για πιο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Ωστόσο, η Catalina κατανοεί επίσης ότι δεν επικεντρώνονται όλοι οι πελάτες πρωτίστως στην καταμέτρηση των θερμίδων. Κάποιοι μπορεί απλώς να αναζητούν ένα νόστιμο και απολαυστικό ποτό. Σε αυτές τις περιπτώσεις, κατευθύνει επιδέξια τη συζήτηση τονίζοντας τη γεύση, την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία των ποτών που προσφέρει. Δίνοντας έμφαση στην αισθητηριακή εμπειρία και την τέχνη πίσω από τις δημιουργίες της, μετατοπίζει το ενδιαφέρον από την καταμέτρηση των θερμίδων στην απόλαυση ενός καλοφτιαγμένου κοκτέιλ.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.