Ξέσπασε ο Μουτσινάς για τα Τέμπη, τις εκλογές και τον Καραμανλή

featured image


Μουτσινάς για Καραμανλή που βγήκε 1ος σε ψήφους στις Σέρρες: «Mπράβο στον κόσμο που έφαγε πέντε κιλά λωτούς και ξέχασε τα πάντα»

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο «Καλό μεσημεράκι» και φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο απ’ ότι φαίνεται ξάφνιασε πολύ κόσμο.

«Τα πράγματα πήγαν απροσδόκητα εξαιρετικά για κάποιους, απροσδόκητα αδιανόητα για κάποιους άλλους. Ήταν εντυπωσιακές οι εκλογές», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Στην συνέχεα σχολίασε τον προεκλογικό αγώνα του κ. Αλέξη Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Με τόσα αστεία που έκανε ο κ. Τσίπρας για τον κ. Μητσοτάκη, όλη η εκλογική καμπάνια βασικά ήταν stand up comedy, στο Λος Άντζελες που έχω γνωστούς μπορεί να πάει μια μέρα να κάνει stand up. Το έχουμε σαν λαός νομίζω -να μην το χρεωθεί μόνος του ο άνθρωπος, του συνέβη αυτό που του συνέβη- είμαστε μεγαλόστομοι, υπάρχει γλωσσάρα».



Αναφορικά με τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας είπε πως: «Ούτε οι ίδιοι δεν το πίστευαν οι άνθρωποι. Ήταν σαν covid που δεν τον περιμέναμε να έρθει από την Κίνα και ήρθε. Ο λαός αποφάσισε, μπράβο του, όποιοι πήγαν. Θα δεχτούμε όλη η χώρα αυτή την απόφαση, άλλα 4 χρόνια για να συνεχίσει και να δούμε πού θα φτάσει και με ποιους. Ποιοι θα ζούνε; Μη μείνουν τα δέντρα φοβάμαι».

Όσον αφορά τον πρώην υπουργό μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, που βγήκε πρώτος σε ψήφους στις Σέρρες, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Μπράβο του, συγχαρητήρια στον άνθρωπο. Μπράβο του που δεν πτοήθηκε και μπράβο στον κόσμο που έφαγε πέντε κιλά λωτούς και ξέχασε τα πάντα. Μπράβο του και πρώτος».





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.