Μαθεύτηκαν τα άσχημα νέα για τον πατέρα της Καρολάιν: Μένει απομονωμένος σε γηροκομείο, δεν πήγε ποτέ Φιλιππίνες

featured image


Άλλαξαν τα πλάνα του πατέρα της Καρολάιν και όπως φαίνεται παρατείνει επ’ αόριστον την παραμονή του στην Ελλάδα.

Γνωστή εδώ και εβδομάδες είναι η είδηση ότι ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς, Ντέιβιντ, μετακόμισε μόνιμα στις Φιλιππίνες, προκειμένου να είναι κοντά στη σύζυγό του και στην εγγονή του, που όπως έχει πει ο ίδιος δεν θα επιτρέψει ποτέ ξανά να δει τον δολοφόνο πατέρα της. Μάλιστα, μετά και από το πωλητήριο που έβαλε η οικογένεια στο σπίτι της στην Αλόννησο, αρκετοί θεώρησαν αυτονόητο ότι ο Ντέιβιντ Κράουτς έφυγε αμέσως μετά για τις Φιλιππίνες.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», αυτό τελικά δεν ισχύει. Ο πατέρας της Καρολάιν μπορεί να έβαλε πωλητήριο στο σπίτι του αλλά δεν έφυγε ποτέ για τις Φιλιππίνες.



Απομονωμένος σε οίκο ευγηρίας ο πατέρας της Καρολάιν

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ντέιβιντ Κράουτς βρίσκεται στην Ελλάδα και φιλοξενείται σε οίκο ευγηρίας της χώρας μας. Έχει καθημερινή τηλεφωνική επαφή τόσο με τη σύζυγό του, Σουζάνα, όσο και με τη μικρή Λυδία, ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις σχετικά με τη δίκη του πρώην γαμπρού του και δολοφόνου της κόρης του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο πατέρας της Καρολάιν έχει επιλέξει να ζει απομονωμένος στον οίκο ευγηρίας και να μην έχει επαφές με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους. Οι μόνοι που τον επισκέπτονται δύο φορές την εβδομάδα είναι φίλοι του από την Αλόννησο και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρχε η σκέψη να πάει στις Φιλιππίνες, όμως αυτό θα ήταν αρκετά δύσκολο στην κατάσταση της υγείας του, μιας και έχει κινητικά προβλήματα κι έτσι έμεινε στην Ελλάδα, κάτι που το ήθελε και ο ίδιος.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.