Το «σ3ξ αντί ενοικίου» – Ευάλωτες γυναίκες θύματα πληρώνουν σε… «είδος»

featured image


Σχεδόν 1 στις 50 γυναίκες στην Αγγλία έχουν δεχτεί προτάσεις για «σ3ξ αντί ενοικίου» τα τελευταία 5 χρόνια Λίγο τα υψηλά ενοίκια, λίγο οι ολοένα και πιο δύσκολες οικονομικές συνθήκες είναι ο τέλειος συνδυασμός για πολλούς Βρετανούς ιδιοκτήτες να αναγκάζουν ευάλωτες οικονομικά ενοικιάστριες να πληρώνουν τη διαμονή τους σε είδος, δηλαδή, παρέχοντας σ3ξ.

Το σ3ξ αντί ενοικίου -όταν οι ιδιοκτήτες απαιτούν σεξ σε αντάλλαγμα για διαμονή δωρεάν ή έκπτωση- είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα καθώς οι οικονομικές συνθήκες γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες, με τους δράστες ιδιοκτήτες να το χρησιμοποιούν ως εργαλείο κατάχρησης και ελέγχου.



Σύμφωνα με έρευνα του Independent, περίπου 30.000 γυναίκες, από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι τον Ιανουάριο 2021, παρενοχλήθηκαν σ3ξουαλικά από τους σπιτονυκοκύρηδες τους, ή τους ζητήθηκε σ3ξ σε αντάλλαγμα για ενοίκιο.

Έκτοτε, το φαινόμενο έχει πάρει πολύ πιο ανησυχητικές διαστάσεις. Σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων YouGov, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Shelter, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης για τη στέγαση, σχεδόν 1 στις 50 γυναίκες στην Αγγλία έχουν δεχτεί προτάσεις για «σ3ξ αντί ενοικίου» τα τελευταία πέντε χρόνια.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.