Μαγνησία – Τα 4 σημειώματα που άφησε η 18χρονη που αυτοκτόνησε στα Κανάλια

featured image


Τέσσερα σημειώματα της 18χρονης που αυτοκτόνησε στα Κανάλια, στην Μαγνησία εντόπισαν σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί στο σπίτι της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thenewspaper, το ένα σημείωμα απευθυνόταν στην μητέρα της, το δεύτερο στην αδελφή της, το τρίτο στον σύντροφό της και το τέταρτο ήταν γενικού περιεχομένου, όπου εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η τοπική κοινωνία παραμένει «παγωμένη» μετά την είδηση της αυτοκτονίας. Το κορίτσι το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε μαζί με τις φίλες της και γιόρταζε τα γενέθλια της κολλητής της στην πλατεία του χωριού.Τίποτα δεν μαρτυρούσε τι θα επακολουθήσει λίγες ώρες αργότερα. Χθες, λίγο πριν τις 19.00 κι ενώ η ανησυχία είχε χτυπήσει «κόκκινο», η κολλητή φίλη της, πήγε στο σπίτι της, αφού δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Τότε, εντόπισε το άψυχο σώμα της 18χρονης και έβαλε τις φωνές. Αμέσως, ειδοποίησε το αγόρι της, που έσπευσε στο σημείο σοκαρισμένο. Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper, η άτυχη κοπέλα πριν ανέβει στην αγχόνη, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.