Ο Τομ Κρουζ έχει πέσει στον έρωτα της Σακίρα κι εκείνη δεν τον θέλει

featured image


Σύμφωνα με την ισπανική Marca, ο Τομ Κρουζ κόλλησε με τη Σακίρα, όμως εκείνη όχι.

  • Από την Έλενα Φάκου

Ο Τομ Κρουζ συναντήθηκε με τη Σακίρα στο Grand Prix του Μαϊάμι όπου και όλοι είδαν πόσο θερμός ήταν απέναντί της, όμως παρόλο που εκείνος φαίνεται να θέλει κάτι παραπάνω μαζί της, εκείνη δεν θέλει να γίνουν ζευγάρι και προσπαθεί να τον κρατήσει μόνο φίλο της.

Ο πρωταγωνιστής του «Top Gun» φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες  ότι είπε στους δικούς του ανθρώπους ότι «ένιωθε μια σύνδεση μαζί της που θα ήθελε να εξερευνήσει».

Αντιθέτως, άνθρωπος από το περιβάλλον της Σακίρα που μίλησε στην Daily Mirror είπε ότι η Κολομβιανή ποπ σταρ κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον του αλλά δεν θέλει κάτι παραπάνω.

«Ο Τομ Κρουζ προχώρησε ήδη σε μερικές κινήσεις προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της» γράφει η Marca. Αφού γνώρισε τη Σακίρα, ήταν πεπεισμένος ότι πρόκειται για τη μελλοντική του σύντροφο και όπως τονίζεται στο άρθρο «μία γυναίκα για όλη του τη ζωή».

Η Σακίρα λοιπόν προσπαθεί να του εξηγήσει πως δεν ενδιαφέρεται χωρίς να τον προσβάλει. «Θέλει να διαβεβαιώσει τον κόσμο ότι ήταν απλώς φιλική απέναντί του. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση από τη Σακίρα να φέρει σε δύσκολη θέση ή να αναστατώσει τον Τομ Κρουζ, αλλά δεν υπάρχει απολύτως κανένα ερωτικό ενδιαφέρον από την πλευρά της» αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της.

«Η Σακίρα παρακαλάει τον Τομ Κρουζ να σταματήσει να τη φλερτάρει» λέει η Marca.H αλήθεια είναι πως ο Τομ Κρουζ παρόλο που ανήκει στην ελίτ του Χόλιγουντ και είχε συνάψει αρκετές σχέσεις αλλά και γάμους με άλλες μεγάλες σταρ δεν έχει καταφέρει να στεριώσει με μια γυναίκα καθώς όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν είναι ακατάλληλος για ραντεβού, αφού τα περισσότερα από αυτά αποτυγχάνουν σχεδόν αμέσως, επειδή οι γυναίκες τον θεωρούν «αυταρχικό, εγωμανή και καταπιεστικό». «Ο Τομ θα ήθελε πολύ να έχει κάποια στη ζωή του, αλλά η αλήθεια είναι ότι η φήμη του δεν είναι καλή» είπε πηγή κοντά στον ηθοποιό.

Άλλωστε μετά το 2012 όταν και έληξε ο γάμος του με την Κέιτι Χολμς μετά από 6 χρόνια και έχοντας αποκτήσει μια κόρη, την Σούρι Κρουζ, ο ίδιος προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή. Άδοξα έληξε και η σχέση του με την Χέιλι Άτγουελ καθώς εκείνη  «τον έδιωξε το 2020, αλλά τον δέχτηκε πίσω δύο χρόνια αργότερα. Όμως δεν τον άντεξε πολύ» σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντός του.

«Πάλεψε πραγματικά σκληρά για να κρατήσει τη Χέιλι. Αλλά οι ελεγκτικοί του τρόποι έγιναν υπερβολικοί για εκείνη – και το τερμάτισε. Οι γυναίκες τον βρίσκουν υπερβολικά έντονο και έχει μετατραπεί στον λιγότερο περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ» κατέληξε ο άνθρωπος που τον γνωρίζει πολύ καλά.

Μεγάλο ρόλο στο ότι ο Τομ Κρουζ δεν είναι περιζήτητος εργένης παίζει και η σύνδεσή του με την Σαϊεντολογία. «Το όλο θέμα της Σαηεντολογίας είναι ένα “turnoff” για τις περισσότερες γυναίκες και δεν μπορεί ακριβώς να το αποβάλει. Είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό» αναφέρει άλλη πηγή.

Γενικά ο ηθοποιός χαρακτηρίζεται ως ελεγκτικός σε ακραίο βαθμό: «Γι’ αυτόν η κάθε σύντροφος είναι μια προέκταση του ίδιου του εαυτού του. Είναι γνωστό ότι τις περνά “από κόσκινο”. Ασχολείται μέχρι και το τι ρούχα μπορούν να φορέσουν όταν βγαίνουν μαζί του».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.