«Ο εκπαιδευτής είναι φασίστας» υποστήριξε η δασκάλα που έδειξε gay ταινία σε ανήλικους μαθητές

featured image


Νέα στοιχεία έρχονται στο “φως” για τη δασκάλα που προέβαλε ερωτική ταινία με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο σε μαθητές της Δ’ Δημοτικού.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι γονείς μαθητή έκαναν καταγγελία στο σχολείο και έστειλαν εξώδικο.

“Έχουμε λάβει εξώδικο από γονείς μαθητή, το οποίο έχει κοινοποιηθεί και σε ανώτερη αρχή από εμάς, περιμένουμε τις κινήσεις της ανώτερης αρχής”, αρκέστηκε να πει ο διευθυντής του σχολείου στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου.Από την πλευρά του, ο Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, δικηγόρος των γονιών που έκαναν την καταγγελία, ανέφερε στην εκπομπή: “Το παιδί έκανε εμετό, δεν είχε όρεξη να φάει, είχε κλειστεί στον εαυτό του. Ήταν σοκαρισμένο. Έτσι εκμαίευσαν από το παιδί τι είχε συμβεί…”.

Ο τίτλος της ταινίας -που είναι κατάλληλη για παιδιά άνω των 13 ετών- είναι “Τα αγόρια στο ντουζ” και δείχνει ανήλικα παιδιά σε ένα καμπ, όπου ο εκπαιδευτής τους παρότρυνε να σκληραγωγηθούν και είχε σκηνές μέσα από το ντουζ που φιλιόντουσαν στο στόμα και θωπεύονταν.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο μαθητής υποστήριξε ότι όταν ρώτησαν τη δασκάλα γιατί είδαν αυτήν την ταινία, φέρεται να απάντησε ότι “ο εκπαιδευτής (σ.σ. ο ρόλος στην ταινία) είναι φασίστας”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.