Καθαρές κουβέντες: Αυτός ο πολιτικός αρχηγός είναι ο μόνος που σέβεται πραγματικά την Ορθοδοξία

featured image


Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο, όπως έλεγε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Βλέπουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φεύγει άρον άρον για το Άγιον Όρος, για να παραστήσει τον πιστό χριστιανό και να μαζέψει ψήφους. Ποιος; Ο Μητσοτάκης που ήταν ο μόνος πρωθυπουργός του νεότερου ελληνικού κράτους ο οποίος έκλεισε τις εκκλησίες και απαγόρευσε την χριστιανική λατρεία σε όλη την επικράτεια, με πρόσχημα δήθεν την πανδημία!

Ο πρωθυπουργός που δεν έχει ούτε μία ορθόδοξη εικόνα στο γραφείο του, ο πρωθυπουργός που διόρισε πρόεδρο της Δημοκρατίας την άθεη Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία απέφευγε ακόμα και να προσκυνήσει το ευαγγέλιο!

Ο θρασύτατος Μητσοτάκης σε μία πραγματική ιεροσυλία, μετατρέπει το Άγιον Όρος σε προεκλογικό σκηνικό με τους γέροντες ως κομπάρσους…

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος που έβγαινε και φωτογραφιζόταν αγκαλιά με τον Άδωνι ο οποίος πούλαγε βιβλία στα οποία χαρακτηρίζεται απάτη το Άγιο Φως, θυμήθηκε την εκμετάλλευση της ορθοδοξίας από τους πολιτικούς!

Από κοντά και ο Δημήτρης Νατσιός

Το κόμμα του οποίου εκμεταλλεύεται ακόμα και τον Άγιο Παΐσιο, τοποθετώντας συγγενείς του στα ψηφοδέλτια! Λες και η αγιοσύνη είναι κληρονομικό δικαίωμα! Ενώ οι οπαδοί του διαδίδουν με SMS ακόμα και υποτιθέμενες ευχές από Αγίους Πατέρες για την επιτυχία του κόμματος. Αυτό και μόνο αρκεί για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος της υποκρισίας και του πολιτικαντισμού.



Ο μόνος ο οποιός σέβεται πραγματικά την ορθοδοξία και πρέπει να του το πιστώσουμε, είναι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Ο άνθρωπος δεν χρησιμοποίησε ούτε μια φορά τις ιερές εικόνες που προσκυνούσε ως προεκλογικό ντεκόρ για να μαζέψει ψήφους. Ο Βελόπουλος και το ξέρουμε από πρώτο χέρι, έβαζε λεφτά από την τσέπη του και βάζει ακόμα για να βοηθήσει Μονές του Αγίου όρους, ακόμα και διωκόμενους από ολόκληρο το σύστημα! Δεν το χρησιμοποίησε όμως ποτέ για να μαζέψει ψήφους από τους πιστούς, όπως και δεν κουβάλησε πότε ιερείς με τα ράσα για να εμφανίζονται σε προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Είναι όμως ο μόνος πολιτικός αρχηγός που μέσα στη Βουλή κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το ΣυΡιζΑ ευθέως για χριστιανοφοβία. Είναι ο μόνος που ο λόγος του δείχνει ότι πιστεύει στην ορθοδοξία, την υπηρετεί και δεν την εργαλειοποιεί.

Φαίνεται μάλιστα ότι και ο έλληνας πολίτης δεν παρασύρεται, γι’ αυτό και ο Βελόπουλος είναι ο μόνος που κάνει πατριωτική αντίσταση μέσα στη Βουλή, και ο μόνος που αύξησε τις δυνάμεις του σε βουλευτές στις προηγούμενες εκλογές παρά τον ανελέητο πόλεμο που δέχτηκε από τον Μητσοτάκη.

Ο Βελόπουλος λοιπόν απέδειξε ότι είναι ορθόδοξος πραγματικά, αλλά κυρίως ότι έχει λόγο και φοράει παντελόνια. Αυτός είναι ένας λόγος να πάρει ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό γιατί μόνο ένας έντιμος άνθρωπος μπορεί να υπηρετήσει πραγματικά την Ελλάδα και τους έλληνες.

Για την ακρίβεια, μόνο ένας έντιμος άνθρωπος μπορεί να υπηρετήσει την Ελλάδα, γιατί η ατιμία είναι αυτή που παντα προδίδει το Εθνος μας.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.