Δολοφονία Μάριου Παπαγεωργίου: Η προφητική συνομιλία της Νικολούλη το 2019 με τον «σκληρό» που συνελήφθη (vid)

featured image


Ήταν 9 Αυγούστου του 2012 όταν ο 26χρονος τότε Μάριος Παπαγεωργίου βρήκε βασανιστικό θάνατο στα χέρια των απαγωγέων του. Εφτά χρόνια μετά την απαγωγή και τη δολοφονία του άτυχου Μάριου, η Αγγελική Νικολούλη συνέχιζε με εντατικούς ρυθμούς την έρευνα για να λάμψει η αλήθεια και να εντοπιστούν τα οστά του 26χρονου οπτομέτρη.

Το 2019 είχε επικοινώνησε πάλι με έναν από τους δύο συλληφθέντες που ανήκε στην πρώτη ομάδα του εγκεφάλου και κανείς τότε δεν την άγγιζε. Η συνομιλία αυτή βγαίνει για πρώτη φορά στη δημοσιότητα. Τα όσα είπε ο κατηγορούμενος, αλλά και η επιθετικότητά του προκαλούν ανατριχίλα. Κατηγορούσε την Αγγελική Νικολούλη ότι προβάλει μία λανθασμένη εικόνα για το πρόσωπό του.

Οι Αρχές αποφάσισαν να χτυπήσουν κατάστηθα τη φερόμενη ως πρώτη εγκληματική ομάδα του εγκέφαλου, που τόσα χρόνια κανείς δεν άγγιζε. Τα μέλη της, όπως πιστεύεται, συμμετείχαν στην απαγωγή, δολοφονία και εξαφάνιση της σορού του άτυχου νέου.

Οι δύο άνδρες, 53 και 54 χρόνων αντίστοιχα, που συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και αρπαγή κατά συναυτουργία, πρόκειται να απολογηθούν σήμερα Σάββατο 13 Μαΐου. Οι δύο αστυνομικοί γιοι του εγκέφαλου, ο ένας εν ενεργεία και ο άλλος απόστρατος, αναμένεται να απολογηθούν για την ίδια βαριά κατηγορία στα μέσα Μαΐου. Για την υπόθεση εκκρεμούν άλλα δύο εντάλματα.

Ο ανακριτής που ερευνά τα εγκλήματα της πρώτης ομάδας του εγκέφαλου, δείχνει αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος. Να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της δολοφονίας του Μάριου και να βρεθούν τα οστά του.

Το «Τούνελ» έφερε στο φως άγνωστες συνομιλίες με τους «σκληρούς» της ομάδας, που έριχναν το μπαλάκι των ευθυνών ο ένας στον άλλον. Παρουσίασε ένα μέρος από την κουβέντα που είχε με τον εγκέφαλο της συμμορίας μέσα από τις φυλακές, όπου εκτίει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Τα λεγόμενά του, αποκτούν άλλη βαρύτητα με τις σημερινές εξελίξεις.

Η μητέρα: Ήρθε η ώρα να τους πω εγώ συλλυπητήρια

Η μητέρα του Μάριου νιώθει να δικαιώνεται έντεκα χρόνια μετά. Μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, αποκαλύπτει όσα της είχαν πει στο δικαστήριο οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Τρίτη 9 Μαΐου.

«Είναι μία ευχάριστη είδηση και λέω ο Θεός δεν μας ξεχνάει και οι προσευχές μας βγήκαν αληθινές. Πιστεύω στο Θεό ότι θα βρεθούν τα οστά του Μάριου. Το πιστεύω και δεν το βάζω κάτω», λέει η κυρία Βαρβάρα και συνεχίζει: «Να πω τα συλλυπητήρια στους “κυρίους”, που συνελήφθησαν τώρα. Όταν γινόταν το δικαστήριο με πλησίασαν και μου είπαν συλλυπητήρια. Τους τα ανταποδίδω. Έκαναν κακό στην οικογένειά μου και τους γύρισε μπούμερανγκ».Η δημοσιογράφος ενημέρωσε την μητέρα του Μάριου ότι ακολουθούν και άλλες συλλήψεις από την πρώτη ομάδα που είχε αποκαλύψει το «Τούνελ». «Εσείς είστε η αιτία που αποκαλύφθηκαν και σε ευχαριστώ πολύ», απάντησε η κυρία Βαρβάρα και τόνισε: «Με την υπομονή, τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας, φτάνουμε στην άκρη. Με έπαιρναν από κανάλια και μου έλεγαν ότι ο γιος μου είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά αλλά εσύ απέδειξες ότι υπήρχε η κακοήθεια τους».

Η προφητική κουβέντα της Αγγελικής με τον «σκληρό» που συνελήφθη

Εφτά χρόνια μετά την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου, η Αγγελική Νικολούλη συνέχιζε με εντατικούς ρυθμούς την έρευνα για να λάμψει η αλήθεια και να εντοπιστούν τα οστά του. Το 2019 είχε επικοινωνήσει πάλι με ένα μέλος της πρώτης ομάδας, που σήμερα συνελήφθη. Τα όσα είπε ο κατηγορούμενος αλλά και η επιθετικότητά του, προκαλούν ανατριχίλα.

«Πες μου ρε Αγγελική γιατί έχω νευριάσει», είπε φανερά εκνευρισμένος όταν σήκωσε το τηλέφωνο. Όταν η δημοσιογράφος τον ενημέρωσε πως έρχονται εξελίξεις, απάντησε: «Τι είναι αυτά που λες ρε συ; Έχω κάνει κάτι; Αγγελική είμαι από τον Πύργο και φοράω παντελόνια. Δεν έχω καμία σχέση».

Όταν η δημοσιογράφος του είπε πως γνωρίζει ότι ο ίδιος ήταν στην πρώτη ομάδα που απήγαγε και δολοφόνησε τον Μάριο, απάντησε: «Δεν έχω κάνει τίποτα κορίτσι μου, δεν καταλαβαίνεις; Επειδή ήμουν άνεργος, μιλούσα με αυτόν τον …..(εγκέφαλο)…. στα τηλέφωνα, γιατί θα μου έβρισκε δουλειά. Τα έχετε δέσει και τα έχετε πλάσει όπως θέλετε, ειδικά εσύ.»

Η ένταση κορυφώθηκε όταν η δημοσιογράφος τον παρότρυνε να μιλήσει και να πει την αλήθεια πριν αποκαλυφθεί η δράση του. «Μωρέ δεν πάει να γίνει οτιδήποτε δεν με ενδιαφέρει», είπε ο κατηγορούμενος και συνέχισε: «Ο γιος του που είναι; Εγώ δεν έχω κάνει τίποτα. Θα πάω στα δικαστήρια και θα λάμψει η αλήθεια. Μα κάνει μπαμ ποιος το έχει κάνει ρε παιδιά. Γιατί δεν μιλάει; Στο τελευταίο δικαστήριο του είπα μίλα ρε…».

Ο ίδιος έκανε λόγο για «πόλεμο» εναντίον του. «Με πολεμάνε. Δε ξέρω ποιος τα κάνει όλα αυτά. Γιατί με φωνάξανε τώρα; Τι θα μου κάνουν; Έχουν στα χέρια τους κάτι; Ας μου κάνουν δίωξη, θα πάω να μιλήσω στον ανακριτή».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.