Φρίκη στην Καβάλα – Φόβοι πως βίαζε κι άλλα παιδιά του ο 52χρονος. Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του

featured image


Όσα έρχονται στη δημοσιότητα για νέα υπόθεση βιασμού κόρης από τον πατέρα της, αυτή τη φορά σε χωριό του δήμου Νέστου, στην Καβάλα, προκαλούν φρίκη ενώ την ίδια ώρα εξετάζονται και όλα τα μέλη της οικογένειας για να διαπιστωθεί εάν έπεφταν θύματα των αρρωστημένων ορέξεών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr και την έρευνα της Εισαγγελίας, η καταγγελία αναφέρει πως η κοπέλα φέρεται να βιαζόταν από όταν ήταν 8 ετών, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται έρευνα για το κατά πόσο ο 52χρονος -που είναι Ρομά- ασελγούσε σε βάρος και των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας.

Αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν ότι ασελγούσε σε δύο ακόμη κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών.

Ο ιατροδικαστής έχει διενεργήσει εξέταση σε 11 μέλη της οικογένειας -έξι άνδρες και πέντε γυναίκες- για να διαπιστωθεί ποιοι έπεσαν θύματα του συλληφθέντα, ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις DNA που θα ρίξουν φως στο εάν κάποια από τα παιδιά της οικογένειας αποκτήθηκαν από τον βιασμό της 25χρονης σήμερα κόρης από την οποία ξεκίνησε η καταγγελία.



Από τις πρώτες στιγμές στην παράγκα στην οποία διέμενε η οικογένεια μετέβησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου, ενώ πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μετακινηθεί από το σπίτι σε άλλον οικισμό, σε συγγενικά τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με το thestival η 25χρονη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια τον εφιάλτη από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, έχει νοητική υστέρηση. Κατά πληροφορίες ο 51χρονος φέρεται να ομολόγησε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, ότι βίαζε την κόρη του εκμεταλλευόμενος αυτό το πρόβλημά της.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσηυμέρι στον Ανακριτή





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.