«Δεν χρεοκοπήσαμε, αν αυτό ελπίζατε…»: Το οργισμένο μήνυμα της Ιωάννας Τούνη για το νέο της «δίχως χλιδή» σπίτι

featured image


Πληθώρα μηνυμάτων δέχεται τις τελευταίες ώρες η Ιωάννα Τούνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τα οποία αφορούν στο νέο σπίτι στο οποίο μετακόμισαν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ένα σπίτι το οποίο μοιάζει πολύ πιο λιτό και καθημερινό από το προηγούμενο που νοίκιαζαν στην Αθήνα, το οποίο είχε μεγάλο κήπο και… τζακούζι. Η διαφορά μεταξύ των δύο σπιτιών δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τους followers της αλλά ούτε και από ορισμένες ιστοσελίδες, οι οποίες δημοσίευσαν άρθρα που δεν άρεσαν καθόλου στην Τούνη…

Έτσι, η ίδια αποφάσισε να δώσει μια «πληρωμένη» απάντηση στους τίτλους «Ούτε τζακούζι, ούτε κήπος, πλέον δε ζουν στη χλιδή» και «Ούτε κήπος, ούτε τζακούζι, πάει η χλιδή», με ένα βίντεο που μόνο στα ψιλά δεν πέρασε.



«Κάτι ακόμα. Γιατί είστε κακούλιδες, γιατί αυτό; Λοιπόν, προς ενημέρωση κάποιων που θέλουν να χαρούν με κάτι που δεν υπάρχει, το τζακούζι μας είναι ακριβώς πάνω στο roof garden μας το οποίο είναι under construction, δεν είναι ακόμη έτοιμο. Αυτό; Μας κάνει; Το τζακούζι μας, το roof garden μας, το σπίτι είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο. Δεν χρεοκοπήσαμε αν αυτό ελπίζατε, σόρρυ που σας το χαλάω, ε;», λέει με φανερή δόση ειρωνίας.





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.