Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η ανάρτηση για την ακύρωση της συνεργασίας με Άντζελα, Χολίδη και Γιαννιά

featured image

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, απάντησε στους followers της πως και η ίδια δεν γνωρίζει τι συνέβη και ακυρώθηκε οριστικά η συνεργασία που θα ξεκινούσε στη Θεσσαλονίκη με την Άντζελα Δημητρίου, τον Γιώργο Γιαννιά και τον Χρήστο Χολίδη.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους τέσσερις τραγουδιστές κι έγραψε:

«Έχει επαληθευτεί Ο Γιώργος μου ο Χρήστος μου και η υπέροχη Άντζελα Δημητρίου. Πραγματικά δεν έχω απαντήσεις για τα ερώτηματά σας που με έχουν κατακλύσει από το πρωί. Ξαφνιάστηκα κι εγώ όπως κι εσείς και δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Στενοχωριέμαι πολύ για τους συνεργάτες μου κ για το προσωπικό που έμεινε ξεκρέμαστο. Λυπήθηκα που δεν θα τη ζήσω αυτή τη συνεργασία.Ίσως το σύμπαν μας ενώσει κάποια άλλη στιγμή..Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Κοιτάμε μπροστά!».

Η ανάρτησή της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ο Γιώργος μου ο Χρήστος μου και η υπέροχη Άντζελα Δημητρίου. Πραγματικά δεν έχω απαντήσεις για τα ερώτηματά σας που με έχουν κατακλύσει από το πρωΐ. Ξαφνιάστηκα κι εγώ όπως κι εσείς και δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Στενοχωριέμαι πολύ για τους συνεργάτες μου κ για το προσωπικό που έμεινε ξεκρέμαστο. Λυπήθηκα που δεν θα τη ζήσω αυτή τη συνεργασία.Ίσως το σύμπαν μας ενώσει κάποια άλλη στιγμή..Ολα για κάποιο λόγο γίνονται.Κοιτάμε μπροστά !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eirini_papadopoulou (@eirini_papadopoulou) στις 10 Δεκ, 2019 στις 12:00 μμ PST

Πηγή: www.newsbeast.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.