Euroleague: Λύγισε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός

featured image

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και γνώρισε την ήττα με 88-81 για την 15η αγωνιστική της Euroleague. Οι Πειραιώτες με αυτή την ήττα υποχώρησαν στο 6-9, ενώ οι Σέρβοι ανέβηκαν στο ίδιο ρεκόρ.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς  με τον Ερυθρό Αστέρα, κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, όμως οι Σέρβοι μπόρεσαν στη συνέχεια να αντιδράσουν και ανέτρεψαν τη διαφορά.


Ο Ολυμπιακός στην τρίτη περίοδο και με τον Τσέρι ανήμπορο να μαρκάρει τον Μπράουν η διαφορά μειώθηκε αισθητά και γρήγορα (44-50, 24″). Ο Ερυθρός Αστέρας σε κάθε φάση σχεδόν υποχρέωνε τον αντίπαλο σε λάθος κι έτσι με τρίποντο του Μπάρον προσπέρασε με 61-58 (30″).

Η αγωνιστική ανυπαρξία του Ολυμπιακού συνεχίστηκε και στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Κεμζούρα έβλεπε τους παίκτες του να επιδίδονται σε τραγικέ επιλογές στην επίθεση χωρίς την παραμικρή παρεμβολή ενώ στην άλλη πλευρά Μπάρον και Μπράουν έκαναν πάρτι (76-68, 36″). Δύο συνεχόμενα καλάθια του Πρίντεζη μετέτρεψαν το σκορ σε 78-74 (38″), όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν κάτι καλύτερο.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 36-48, 63-61, 88-81

 

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.