Άρσεναλ: Εποχή Αρτέτα στους «κανονιέρηδες»

featured image

Ο Μικέλ Αρτέτα επιστρέφει στην Άρσεναλ και την αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής, στην πρώτη του δουλειά ως «τιμονιέρης» σε κλαμπ μετά την σπουδαία θητεία του στο πλευρό του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Ο 37χρονος Ισπανός προπονητής πήρε τη μεγάλη απόφαση ν» αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε από τους «κανονιέρηδες» για ν» αποτελέσει τον μόνιμο αντικαταστάτη του Ουνάι Εμερι, στη… δεύτερη απόπειρα της Άρσεναλ με νέο πρόσωπο στην άκρη του πάγκου στη μετά – Βενγκέρ εποχή.

Έπειτα από τρία χρόνια, έχοντας αποχαιρετήσει το κοινό ως ποδοσφαιριστής για να πάρει θέση πλάι στον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, ο Μικέλ Αρτέτα παίρνει στα χέρια του την… καυτή πατάτα και εμφανίζεται έτοιμος να βοηθήσει μαζί με συναίσθημα για τον σύλλογο του Λονδίνου.


Στη Μάντσεστερ Σίτι έμαθε τρομερά πράγματα ως βοηθός προπονητή, η παρουσία του και οι οδηγίες του στις προπονήσεις της ομάδας είχαν γίνει τέτοιες που φανέρωναν ότι έβγαινε σταδιακά από μέσα του ο κανονικός προπονητής και ήρθε η στιγμή που αποδέχθηκε τη μεγαλύτερη πρόκληση… μέχρι την επόμενη.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Άρσεναλ, έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Θυμίζουμε πως η Άρσεναλ είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League.

 

Comunicado Oficial: Arteta ????

— Arsenal (@Arsenal) 20 Δεκεμβρίου 2019

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.