ΑΕΚ: Τα σενάρια που αφορούν τον κορυφαίο της παίκτη και η «κιτρινόμαυρη» απάντηση

featured image

Είναι χωρίς αμφιβολία ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στην έναρξη αυτής της αγωνιστικής περιόδου και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έχουν κάνει άπαντες εντός της ομάδας να… στάζουν μέλι για εκείνον. Μάλιστα, δεν είναι μόνο το παικτικό του σκέλος, αλλά και ο χαρακτήρας του Χάουαρντ Σαντ Ρος που τον κάνουν τόσο πολύτιμο για τη συνολικότερη λειτουργία της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο τρόπος που αγωνίζεται και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά και η ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο, συν το εξαιρετικό «πακέτο» που διαθέτει και εκτός αγωνιστικού χώρου, φαίνεται να έχουν κάνει τον Κουβανό αστέρα πόλο έλξης και από ομάδες του εξωτερικού και μάλιστα από το υψηλότερο επίπεδο.


Σύμφωνα με όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, για τον 28χρονο πολυσύνθετο μπασκετμπολίστα, που μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση από πλέι μέικερ έως φόργουορντ, φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την κάτοχο της Euroleague, του Δημήτρη Ιτούδη.

Πάντως, κύκλοι της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ ξεκαθάριζαν πως ο Κουβανός δεν πωλείται, ειδικά μεσούσης της περιόδου. Ο Σαντ Ρος είναι έχει κομβικό ρόλο στην πορεία της ομάδας, αλλά και στο νικηφόρο σερί που τρέχει το τελευταίο διάστημα, με χαρακτηριστικά να είναι τα νούμερά του στο Basketball Champions League, όπου μετρά κατά μέσο όρο 13,8 πόντους, 6,6 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ, όντας υποψήφιος για τον τίτλο του MVP.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 28χρονος φόργουορντ υπέγραψε το καλοκαίρι νέο συμβόλαιο με την Ένωση, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το 2021.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.