Στέφανος Τσιτσιπάς: Στον τελικό με ανατροπή επί του Τζόκοβιτς

featured image

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε την ανατροπή απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς και με 2-1 σετ προκρίθηκε στον τελικό του Mubadala World Tennis Championship. Περιμένει τον νικητή του αγώνα Ναδάλ – Κατσάνοφ.

Με τρομερή εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 6-3, 6-7 (4), 4-6 τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό, με αυτή να είναι η 3η νίκη του κορυφαίου Έλληνα τενίστα επί του Σέρβου και για 2η μέσα στο έτος μετά από την νίκη του στη Σανγκάη.

Ο Στέφανος συμμετέχει για πρώτη φορά στο σπουδαίο τουρνουά επίδειξης και καταφέρνει να εκθρονίσει τον Σέρβο που έχει κερδίσει 4 φορές τον τίτλο.


Ο Νόλε μπήκε δυνατά στον αγώνα και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες το πρώτο σετ, όμως ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρήκε τον ρυθμό του και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 5-1 στο δεύτερο.

Ωστόσο ο Στεφ έχασε τέσσερα γκέιμ στη σειρά και οι διαφορές λύθηκαν στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Έλληνας τενίστας «έγραψε» το 1-1 εκμεταλλευόμενος το δεύτερο σετ πόιντ του.

Ο Στέφανος σημείωσε αμέσως το μπρέικ (2-0), αλλά έχασε δύο φορές την ευκαιρία να πάρει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα. Στο τέλος, όμως, ο Τσιτσιπάς δεν επηρεάστηκε και έτσι σφράγισε την πρόκριση.

 

Match point against novak, tsitsipas in the final. ???????????? #MWTC @StefTsitsipas @DjokerNole pic.twitter.com/b6Anm5fVZN

— NaWaFBinNouFaL (@NaWaFBinNouFaL) 20 Δεκεμβρίου 2019

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.