Super League 1: Κρίσιμη συνεδρίαση για το μέλλον του πρωταθλήματος

featured image

Στις 13:45 ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12), στα γραφεία της Super League, το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος της Α» κατηγορίας, από το οποίο θα φανεί εάν υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί η αναβολή της αγωνιστικής δράσης, έπειτα από το κώλυμα που δήλωσαν διαιτητές και βοηθοί μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.

Από τη συνεδρίαση απουσιάζουν οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΣ Λαμία.

Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα αποφευχθεί να οδηγηθούν σε αναβολή οι δύο προσεχείς αγωνιστικές, αλλά και τα παιχνίδια των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι καθώς «ζορίζει» να βγει στην ώρα του το πρόγραμμα της Super League 1, ενώ υπάρχει και ο κίνδυνος για οικονομική «πληγή», λόγω πιθανής ενεργοποίησης ρητρών στα τηλεοπτικά συμβόλαια.


Ολυμπιακός: Θα απέχουμε από κάθε κουβέντα αν δεν γίνουν αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ

Όσον αφορά την απουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ στη συνεδρίαση, από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως σε περίπτωση που δεν γίνουν ριζικές αλλαγές σε ΚΕΔ και ΕΠΟ, τότε δεν πρόκειται να δώσουν το «παρών» σε οποιαδήποτε συζήτηση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, οι Πειραιώτες έλεγαν χαρακτηριστικά: «θα απέχουμε από κάθε τέτοια κουβέντα εάν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ. Δεν συμμετέχουμε σε καμία φαρσοκωμωδία. Το μόνο για το οποίο θα συζητήσουμε σοβαρά είναι το πώς έχει ξεφτιλιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πρόσθεταν, μάλιστα, πως «όταν κάτι εξευτελίζεται σε τέτοιον βαθμό δεν μπορεί να μπει στη ζυγαριά εάν δεν υπάρχει συζήτηση επί της ουσίας του προβλήματος».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.