ΑΕΚ: Στο χειρουργείο ο Γαλανόπουλος

featured image

Άσχημα τα νέα για τον Κώστα Γαλανόπουλο, καθώς ο άσος της ΑΕΚ θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, καθώς ο τραυματισμός του στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αποδείχθηκε σοβαρός.

Οι εξετάσεις έδειξαν βλάβη στον χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού και γι΄ αυτό και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Παντελή Νικολάου.

Η επέμβαση στον Γαλανόπουλο θα γίνει αρθροσκοπικά, πιθανότατα μετά τα Χριστούγεννα και τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το ακριβές διάστημα της απουσίας του.


Ήταν μια κακή στιγμή για τον Έλληνα διεθνή μέσο, σε μια περίοδο κατά την οποία είχε ανεβεί αγωνιστικά, σκοράροντας μάλιστα και το γκολ της νίκης στο 1-0 επί της Ξάνθης στο ντεμπούτο του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Τελευταία, άλλωστε, ο Γαλανόπουλος είχε καθιερωθεί στην ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας με τον Τζον Φαν»τ Σιπ, σκοράροντας και το πρώτο του τέρμα στο 2-1 επί της Φινλανδίας στην τέταρτη συμμετοχή του με τη «γαλανόλευκη».

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.