Ολυμπιακός: Οι 5 παίκτες που «φλερτάρουν» με αποχώρηση τον Γενάρη

featured image

Ο Ολυμπιακός έχει στην παρούσα φάση στο ρόστερ του πέντε παίκτες οι οποίοι μπορεί να αποχωρήσουν τον προσεχή Γενάρη για άλλες… πολιτείες.

Ο Ντουρμισάϊ του οποίου ο δανεισμός στην Μπέβερεν διεκόπη, δέχεται γερό… πρέσινγκ από τον Άρη. Ωστόσο, στο τωρινό ρόστερ των Πειραιωτών υπάρχουν πέντε παίκτες που μπορεί να φύγουν τον Γενάρη:

Γιασίν Μεριά: Υπάρχει στο πρόσωπό του το εκπεφρασμένο ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ. Ο Τυνήσιος στόπερ είναι πιθανό να φύγει με δανεισμό ή και πώληση. Έμεινε στο αγωνιστικό περιθώριο μετά από σημαντικά του λάθη με αποκορύφωμα το… τσαφ στο Λονδίνο με την Τότεναμ. Φέτος έχει 16 ματς και 1 ασίστ.

Γιασίν Μπενζιά: Τον… επιβάρυνε η αποβολή του στο ματς της Σερβίας με τον Ερ. Αστέρα. Δεν έχει παίξει τόσο ενώ είχε και θέματα ετοιμότητας και τραυματισμών. Εφόσον καταστεί εφικτό να φύγει υπάρχουν οι επιλογές Γαλλίας και Τουρκίας. Φέτος έχει 6 συμμετοχές στον Ολυμπιακό.


Λεονάρντο Κούτρης: Ο Τσιμίκας πήρε δικαιωματικά φανέλα βασικού στο… σπίτι του και χώρος για τον Κούτρη δεν υπάρχει. Εκτός από τα σενάρια για Νάπολι που… έσκασαν πρόσφατα, γενικά υπάρχει εδώ και καιρό ατμόσφαιρα… φυγής του τον Γενάρη είτε με δανεισμό είτε με πώληση. Ο Κούτρης φέτος έχει 6 ματς με 3 ασίστ.

Μπρούνο: Ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύθηκε ως βασικό με την ΑΕΛ και ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πήγε αρκετά καλά. Ωστόσο το μέλλον του παραμένει αβέβαιο ενώ έχει ενδιαφέρον από Άρη και παλαιότερα κυρίως από Αυστρία. Φέτος έχει τρία ματς.

Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς: Ο πιτσιρικάς Σέρβος έμπαινε ως επί το πλείστον σε αποστολές της ομάδας Νέων και μπήκε στους εκλεκτούς και την 24άδα ουσιαστικά για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Δεν αποκλείεται να πάει δανεικός και ενώ στην Σερβία τον θέλουν αρκετές ομάδες. Φέτος δεν έχει παίξει στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού και έχει ένα ματς στη Νέων.

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.